smth
October 17th, 2009 
09:48 am - Rīdziniekus sestdienas rīts sagaida ar slapju sniegu
Publicēta: 08:38 17.10.2009.

Rīga, 17.okt., LETA. Sestdienas rīts galvaspilsētas iedzīvotājus sagaida ar slapju sniegu, kas pilsētas centrā uz ietvēm un ielām veido peļķes, bet ārpus centra krājas koku krāsainajās lapās un zālē, novēroja LETA.
Pilsētnieki sevi no slapjā sniega sargā ar lietussargiem.
Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs informē, ka Rīgā tuvākās trīs stundas nokrišņu laikā redzamība samazināsies līdz 200-500 metriem.

vispar jau naktii saaka snigt :) kad atgriezaamies peec pusnakts riigaa kopaa ar [info]minija, tad jau saaka veidoties viegla sniega kaartinja :)
bet vispaar - bija labi vakar izmest kaadu loku :)) karstaa shokolaade tukumaa iepriecinaaja garshas kaarpinjas :D un ir pilniigi vienalga tas, ka aizgaaju guleet tikai 2:30 un tikai tikko pamodos :) shobriid ir sajuuta, ka viss ir labi :) censhos visas darba probleemas atstaat vakardienaa. nedeeljas nogale ir domaata tam, lai atpuustos.
viss ir labi :)
02:58 pm
nevaru savaakties kaut ko dariit. redzu visu, kas jau vairaaks nedeeljas gaida manu roku pieskaarienu, bet.. negribu. gribu diikdieniigu nedeeljas nogali. kaajass uz palodzes, adatas rokaas un filma :)
Molière (2007). lieliska. nedaudz ironiska. smalka.
un saaku nedaudz nozheelot, ka tad, kad bija iespeeja aiziet uz viesizraadi 'tartifs', neaizgaaju.
jebkuraa gadiijumaa filma ir shiis dienas nenoliedzams priecinjsh :)
07:29 pm
adatas un dzija nomierina ;) un secinu, ka lai arii cik neganti buutu pirms saaku adiit, tad, kad adu, visas sliktaas domas ir prom un ieadu tikai gaishas domas..
un patiesiibaa ir laba sajuuta. diena bija laba. ilgi guleets, noskatiita filma, kas patika, tagad adatas... taads miers.. vieniigais, kas pietruukst - kakao (baisais slinkums velties uz veikalu pakalj pienam) :))))
ir labi viss.
07:55 pm
ir sievietes, kuras veelas, lai viirietis vinjas uztur. principaa aptuveni varu saprast, kaapeec vinjas to veelas. sakni var mekleet sensenos laikos, kad viirietis stiepa maajaas mamutu, lai sieviete to gatavotu :) taa teikt - dziive nodroshinaata - ir ko stumt maagaa ;>
bet ir arii viirieshi, kuri veelas, lai vinjus uztur sievietes. vai pareizaak buutu - vinji nesmaadee to, ka sieviete vinjus uztur. bet kaapeec? kas mudina/veicina to?
This page was loaded Oct 12th 2024, 9:17 am GMT.