smth
October 7th, 2009 
10:03 am
shodien absoluutaa lamb diena. viegla skumja piezagusies. vnk rudens ir klaat.
gribu nedeeljas nogali aatraak. negribu seedeet pilseetaa.
03:37 pm - turpinot kjirbiishu teemu
Pumpkin Spice Pancakes and other such pumpkin treats
05:40 pm
shai dienai pietiks. beidzot var doties maajaas. vieniigais buutu jaaiziet cauri veikalam, lai arii dikti negribas.
nogurums.
07:17 pm
shis vakars perfekts pastaigai :) atcereejos, kaapeec man patiik naakt no darba veelaak maajaas - pilseetas ugunju deelj :) mashiinas, skatlogi, ielu apgaismojums... vienkaarshi lieliski. un taa miglinja, kas kriit..mmm.. vnk lieliska sajuuta. ausis ausiis ar muuziku, kas iet pie sirds shodien.
neliela laimes sajuuta :)
07:33 pm
Partijas ar Valsts prezidentu vienojas samazināt budžeta izdevumus atbilstoši starptautisko aizdevēju prasībām
Publicēta: 19:10 07.10.2009.

Rīga, 7.okt., LETA. Nākamā gada budžets jāsamazina atbilstoši Starptautisko aizdevēju prasībām un valsts dotajiem solījumiem, šovakar, tiekoties ar Valsts prezidentu Valdi Zatleru, vienojušās koalīcijas partijas, aģentūru LETA informēja partijas "Jaunais laiks" priekšsēdētēja Solvita Āboliņa.
Precīza summa, par kādu budžets jāsamazina, varētu būt zināma nākamnedēļ, kad Latvijā tiksies finanšu ministrs Einars Repše (JL), Latvijas bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs un Eiropas komisārs Hoakins Almunja.
Partijas šovakar vienojušās, ka budžets tiks koriģēts šo sestdien paredzētajā valdības sēdē, bet vēlāk uz Saeimu tiks sūtīts vienotā paketē. Partijas arī vienojušās izdarīt visas korekcijas jau tagad, lai budžets netiktu labots Saeimā pa lasījumiem. lasiit taalaak )
This page was loaded Oct 12th 2024, 9:25 am GMT.