smth
September 15th, 2009 
09:23 am
paldies s+e+r+..=b par lielisko vakaru :) tieshaam bija kaut kaada taada iipasha sajuuta. nezinu, kaut kaa likaas, ka neskatoties uz gadiem, kas iet un iet, muusu attieciibas joprojaam ir tikpat sirsniigas :) nekas nemainaas, jo miili shos cilveekus un vinji ir gandriiz tava gjimene :) tuvaakie tev peec tavas gjimenes.
laikam man vispaar iipasha attieksme un attieciibas ir ar draugiem...
sunjapakas kuuka shoriit pie kafijas liek smaidiit :) jo atceros vakardienas vakaru :)
vakar nedaudz sadruumu, protams, par zinju, ka arii ieva brauc uz no. bet es saprotu tos iemeslus, kas liek vinjai taa riikoties.... ceru, ka vinjai tomeer izdosies atrast darbu mediciinas jomaa, jo kaut kaa nespeeju iedomaaties vinju dariit mazkvalificeeto darbu ilgstoshaa laikaa.. jaatur buus iikshkji par vinju.
09:52 am
shodien laikam beidzot jaanopeerk papiira kartes un kaads celjvediitis. jaapaseezh arii netaa, jaapakjiikjeree, kas notiek tajos chetros rajonos, kur notiks orienteeshanaas.
saaku nedaudz satraukties. zinu, ka shajaa reizee pats galvenais ir maksimaali daudz kontrolpunktus atrast un vispaar finisheet. un galvenais, lai auto nepievilj.
laikam jau nedaudz bail no nezinaamaa...nekas. peec pirmaa bruciena buus skaidrs, vai taa lieta aizrauj un vai naakamajaas sacensiibaas gribeesies piedaliities..
04:18 pm - nu,-ko-tu-baibish
04:22 pm - utji-putji-baibish
06:27 pm
jaanja seeta atkal izsirota. sestdienas braucienam iepirkti dazhi paliigliidzeklji :) liidz nedeeljas nogalei buus jaapaseezh un jaapapeeta viss. aizvien vairaak nervozeeju. varbuut paaraak nopietni tai lietai pieeju. bet no annas sapratu, ka arii ivarinjsh ir krietni iegrimis peetnieciibas darbos. gribas jau nobraukt maximaali maz km, bet atrast visus kontrolpunktus. manjaki :>
bet patiesiibaa es tieshaam par to visu priecaajos, jo beidzot to vecumu starpiibu dzeesh kopiigi daraamaas lietas ;)
07:59 pm
nevaru saprast, kaapeec es ar mazu paartraukumu, kas bija nepiecieshams, lai nokljuutu maajaas, klausos un skatos mk aarkaartas seedi?
nedaudz izraisa ironisku smaidu tas viss.
09:24 pm
и в конце тоннеля свет
а конца тоннеля нет
10:02 pm
cilveeks - pieraduma zveers - pierod aatri, bet, ai, cik gruuti vinjam ir atkal pienjemt to, ka kaut kas nav.
This page was loaded Oct 12th 2024, 11:26 am GMT.