smth
September 5th, 2009 
06:50 am
laikam kljuustu veca. nu, patiik man arii briivdienu riitos pamosties ierastajaa laikaa. tad nav sajuutas, ka diena jau garaam paskreejusi.
07:20 am
nevar saprast, ko dariit ar seeju.
kaa parasti - kad neviens nekaapj uz astes, tad motivaacija savaakties un doties strauji noplok.
labi. ietekmee arii tas, ka raaadijoo prognozeeja lietu shodien. negribas paaris stundas slapjumaa niikt.
07:47 am
07:57 am
peleekais riits )
08:12 am
mani vienmeer uzjautrina tie riiti, kad es jau krietnu briidi esmu pieceelusies, rosos pa maaju, bet duudinieks zem segas taa arii paliek chucheet:)
shis riits nav iznjeemums. vairaak nekaa stunda, kaa es rosos pa maaju, bet duksis... duksis chuch gultaa zem segas :) un nemaz negrasaas celties :)
09:07 am
jo vairak rosos pa maaaju, jo vairaak domaaju - varbuut aizshaut tomeer riit uz laukiem pakalj bumbieriem. mamma vakar izmisumaa jau jautaaja, kad es atbraukshu un vai es atbraukshu.. bumbieru esot tik daudz, tik daudz, ka vinja darba koleegjiem pat zvana, lai tie atnaak un paaris spainjus katrs panjem :>
kaadu grozu - divus es vareetu panjemt sev, abas meitenes man vakar darbaa teica, ka arii neatteiktos no bumbieriem.. hmmz.. mosh aizshaut turp un atpakalj riit? pirmaam kaartaam jau, protams, bumbieru deelj :) gan jau arii kaadus aabolus un citaadus labumus vareetu panjemt.. rudens kaa nekaa. otrkaart, vnk izveedinaatu galvu. taads dienas izleciens uz 440 km.
kaut kaa dikti tas kaardiina.
09:10 am
12:08 pm
riita kafija pie filmas The Weather Man (2005) .
sen nebija taads riits. viss, ko gribeejaas, izdariits. kafija pie filmas iedzerta. un filma, ka patika. taapeec, ka pietiekami daudzslaanjaina. taapeec, ka paraleeli par kaudzi visaadu lietu izdomaaties vareeja. keidzhs gan nedaudz tracinaaja, bet keins... mmm... tieshaam vinjaa kaut kas ir. aristokraatiski.

nu,ko. tagad pasts ar pacinju un markaam. veikals ar jaunas kafijas kruuzes iepirkshanu un citiem sadziives siikumiem. un tad jau varees domaat koncerta virzienaa ;)
03:20 pm
biju stipra. atgriezos maajaas bez kaarteejaa swatch(divi gan dikti iet pie sirds). toties ar divaam graamataam. un kaudziiti ar traukiem atkal iepirku. kaut kaads trakums - ja neteereeju naudu pulkstenjos, tad traukos un graamataas :>

bet vispaar. priecee tas, ka sauliite saaka spiideet un ir silti. nemaz nav rudens pa dienas vidu juutams.
04:41 pm
duums )
04:45 pm
aizbeegt )
04:53 pm
biistamais maajsaimnieks )
04:55 pm
bet vispaar.
prieksh kam viirietim sieviete?
05:54 pm
kopsh beerniibas shii dziesma ir iekritusi sirdii. nezinu un nesaprotu, kaapeec. un vairs necenshos saprast. pienjemu kaa faktu.
This page was loaded Oct 12th 2024, 11:21 am GMT.