smth
August 16th, 2009 
10:02 am
pamosties agri.
klausiities radio, kuraa skan tieshi tas, ko shajaa riitaa patiikami dzirdeet.
duudinieks, kas ieliidis zem segas un silda savas kjepas pret tavu veederu.
un justies nedaudz laimiigai.
tas nekas, ka diena nedaudz peleeciiga. tikai pavisam nedaudz. ir labi.
nesteidziigs riits.
un milziiga kafijas kruuze, kuraa sabeerta vesela kaudze dazhaadu garshvielu, lai siltaak un smarzhiigaak. un arii nedaudz bruunais cukurs. jo shoriit taa gribas.
kaajas uz palodzes un jauka filma fonaa.
nevajag milzu laimi. vajag daudz shaadu mierpilnu briizhu.
11:15 am - Yes Man (2008)
Yes Man (2008) bija shii rita priecinjsh pie kafijas. neesmu nekad iipashi sajuusminaajusies par keriju. peedeejaa laikaa jau pat nedaudz shkjita, ka visas filmas, kuraas vinjsh ir, kljuvushas garlaiciigas. bet shii.. shodien shii bija iistaa. iistajaa laikaa un iistajaa vietaa un pie iistaa noskanjojuma. smaidiijaas, skatoties. un laikam jau taisniiba vien ir, ka lietas atnaak pie tevis tieshi tajaa briidii, kad taam ir jaatnaak.. un tieshi tie teksti, kuri ir vajadziigi, pieskaras tev pareizajaa mirklii... un, skatoties, aizdomaajos nedaudz par sevi. par to, ka agraak ljoti biezhi teicu nee. un to, ka tagad nereti tieshi taapat censhos pateikt jaa briizhos, kad patiesiibaa gribeetos teikt nee. savaa alaa ir droshaak un mieriigaak. sleepos un arii tagad reizeem sleepjos no visiem. lai gan saprotu, ka taadaa veidaa nekur taalu netikshu. vnk jaamaina attieksme. jaa, ir lietas, kur izdevies pamainiit to.. bet... veel taals celjsh ejams..
If you obey all the rules, you miss all the fun.
10:21 pm - Duplicity (2009)
kameer velja mazgaajas un riitdienai brokastu un pusdienu daarzenju sauteejums gatavojaas, noskatiijos veel vienu izklaideejosho filmu - Duplicity (2009).. jaa, dzuulija robertsa saak novecot... bet.. tas viss ir fignja :) galvenais, ka filmaa atkal roma :D shkjiet, ka man, pat netiishaam filmas izveeloties, nepaartraukti izdodas uzdurties itaalijai... es tachu rakstiiju shodien, ka itaalija mani vajaa :D
bet par filmu... izklaideeja :) un, ja godiigi, tad taadas beigas pat nespeeju iedomaaties :D man jau dikti gribeejaas lai spiegiem izdotos visus aptiit ap pirkstu :D bet shoreiz sanaaca, ka spiegus tik veikli aptina ap pirkstu :D
tieshaam izklaideeja :)
nu, ko... tagad mieriigu sirdi uz kaadu pusstundinju var noliist gultaa palasiit graamatu un tad jau...labnakts un sveika jaunaa darba nedeelja :)
jebkuraa gadiijumaa nedeeljas nogale, neskatoties uz to, ka nodziivota pa maajaam 100%, sanaaca laba :) juutos labi. un tas ir galvenais :)
This page was loaded Oct 12th 2024, 1:17 pm GMT.