smth
August 6th, 2009 
08:49 am
pashsajuuta ne paaraak. ir lietas, kas vakar bija suudiigaak, bet shodien ir labaak, un ir lietas, kas vakar bija labaak, bet shodien suudiigaak.
tomeer ceru, ka buus labi.
man vnk uz riitdienu IR jaabuut uz kjepaam.
09:34 am - Bērnu slimnīcā būs vieta, kur no bērniem varēs atteikties anonīmi
Publicēta: 08:45 06.08.2009.

Rīga, 6.aug., LETA. Lai glābtu jaundzimušos no nāves, Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā (BKUS) būs vieta, kur no bērniem varēs atteikties anonīmi, raksta laikraksts "Diena".
Sadzirdējuši zīdaiņa raudas no telpas, kur vecāki parasti atvadās no mirušajiem bērniem, mediķi steidzās turp. Saposts glītās drēbēs, ar pudelīti līdzās uz ratiem gulēja veselīgs aptuveni divas nedēļas vecs puisītis. Bērnu slimnīcas mediķi par šo sešus gadus veco gadījumu tagad saka - acīmredzot vecāki, kuri kādu iemeslu dēļ izšķīrās anonīmi atteikties no sava mājās dzimušā puisīša, bija meklējuši drošu vietu, kur bērnu sadzirdēs.
Pavisam netālu no šā bērniņa atrašanas vietas BKUS Vienības gatvē jau septembra pirmajā pusē plānots atvērt īpašu vietu "Baby Box", kur māte, kas pieņēmusi liktenīgo lēmumu, varēs anonīmi atstāt savu jaundzimušo. Tas nepieciešams, lai neatkārtotos pēdējos gados vairākkārt vecāku realizētie baisie scenāriji, kad jaundzimušie dzīvi vai jau miruši izmesti atkritumu tvertnēs, izgāztuvēs vai kāpņutelpās. lasiit taalaak )
09:43 am
pieskaariens peedai. skuupsts peedai.
01:55 pm
netiishaam satiku baibuku uz briiviibenes :)
baibukam noruupeejusies seja un baltaa bluuze ar zilajaam (izshuutajaam??) pukjeem :)
un pavadiija baibuku vesela viirieshu varza.. vienu no tiem (garaamskrienot) piefikseeju - veseliibu peekshnji atguvushais g.beerzinjsh.
jebkuraa gadiijumaa - matu sasuka baibukam joprojaam ir kupla :D
01:57 pm
bet vispaar. peedeejaa laikaa esmu saakusi traukus pleest. sestdien sapleesu smuko aitinjblodu maajaas. shodien - kafijas kruuzi darbaa.
nee, nu no otras puses - ir iemesls nopirkt jaunus traukus. tikko pusdienslaikaa aizcilpoju liidz rito un iepirku kruuziiti kafijai. jaunaa smiekliigi jautraa kafijkruuziite diemzheel ir mazaaka par ierasto veco (sapleesto) aptuveni 0,3-0,4l kruuzi,bet nekas - dzershu mazaak kafiju (varbuut :P).
un veel. peedeejaas dienas iipashi kaarojas kaneelis. gaazhu bez maz vai visam to klaat.
02:07 pm
piegaades atskaite nav atnaakusi veel.
tas noziimee, ka veel izsleegts telefons.
nez, cik ilgi?
un laikam patiesiiba vien ir - visgruutaak ir gaidiit.
This page was loaded Oct 12th 2024, 1:22 pm GMT.