smth
August 2nd, 2009 
08:28 am
sakaartotaas maajas sindroms :> pamodos un it kaa - jaa, ir forshi, tomeer.. taa saliidzinoshaa 'sterilitaate' padara nedaudz tramiigu. sajuutaas nedaudz liidzinaas viesniicas riitam. jaa, katra lieta savaa vietaa un ir gliiti. tomeer.. nedaudz bezpersoniski, vai?
khe... vakardienas puules maajas kaartoshanaa varees shodien aizstaat ar puuleem maaju nedaudz 'piejaukt', lai ir sajuuta, ka sheit dziivo, nevis nakshnjo.
un izskataas, ka man rudens jau tieshaam strauji tuvojas..shoriit atkal uzradaas veelme gulshnjaat gultaa un lasiit graamatu :) rudenii-ziemaa diezgan regulaari briivdienu riiti taa saakaas :) un tagad atkal..
09:10 am
Я тебе Не верю
07:56 pm
atkal rakstu atklaatnes. divas manas piegadaatas+veel divi meitieshi (viens no taivaanas, otrs no luksemburgas) uzkuulaas ar privaato atklaatnju apmainju. vismaz kaut kaada aktivitaate.
nez, piektdienas vakaraa man jau saaka likties, ka mana pasta nodalja ir sleegta, taapeec man jau divas nedeeljas nav pienaakusi neviena atklaatne. khe... cik iisaa laikaa var pierast pie taa, ka pastkastee kaut kam jaabuut.. un seedi.. un gaidi... :> bet ir patiesiibaa forshi.
eh.. gan jau atnaaks taas atklaatnes pie manis ;) tikai nedaudz pacietiibas..
bet tagad, kameer nav jaunu atklaatnju, ielikshu taas, kuras peedeejaas sanjeemu..
atklaatnji )
09:54 pm
vienu briidi jau likaas, ka baibukam normalas bildes saak paraadiities...un visa mana bilzhu kolekcioneeshana buus jaamet malaa.. khe.. te tev nu bija :>
shiis dienas delfi, tvnets, apollo un diena.lv atkal prieceeja :>







This page was loaded Oct 12th 2024, 1:22 pm GMT.