smth
June 26th, 2009 
09:15 am - Garfield
garfield
09:32 am
ieksh atklaatnju suutiishanas pasaakuma pamaniiju vienu diivainiibu ;) viens briidis bija, kad saliidzinoshi daudz atklaatnju sanaaca suutiit un sanjemt uz/no asv un kjiinas... peec tam iestaajas braziilijas periods :) tagad ir japaanas periods :) vakar tika piegaadaata mana uz japaanu, shodien atkal vienu jaasuuta bija uz japaanu un pasta kastee sanjeemu vienu no japaanas ;)
un veel interesanti, ka no/uz japaanu atklaatnes celjo aptuveni 7-8 dienas, bet uz to pashu braziiliju vismaz paaris nedeeljas... nez, kaapeec taa..
09:36 am
hmmmz.. shoriit pirmaa zinja, ko dzirdeeju iesleedzoties radio, bija par to, ka miris maikls dzheksons.. janciigaakais patiesiibaa ir tas, ka shodien ir sanitai ceee dzimshanas diena un tieshi vinja man iemaacija (vai to var saukt par iemaaciija?) uz vinju skatiities citaam aciim (jeb klausiities citaam ausiim).
10:16 am
Надоел кот хозяевам. Решили его отвезти подальше и бросить. Отвез его хозяин за окраину города, приезжает домой, а кот на диване сидит! Берет кота и снова везет, на этот раз за поля, за леса, далеко очень и оставляет его там. Приезжает - кот дома опять раньше его. Третий раз решает завезти кота вообще хрен знает куда....
Телефонный звонок. Жена берет трубку.
Мужик:
- Та сука вже прийшла?
Жена:
- Так.
Мужик:
- То бля дай йому трубку бо я заблудився.
10:19 am
10:21 am - patiesi apseestajiem ar kakjiem


citi )
12:33 pm - Chocolate-Mint Sandwich Cookies
neskatoties uz peleeko un veeso laiku - gribu,gribu,gribu! :)
02:24 pm - iz www.diena.lv
Latvijas "Swedbank" no šā gada 20.augusta noteikusi maksu par iepazīšanos ar konta bilanci "Swedbank" uzstādītajos bankomātos Latvijā.
"Swedbank" publiskotā informācija atklāj, ka latu karšu īpašniekiem maksa par iepazīšanos ar konta bilanci "Swedbank" bankomātos Latvijā turpmāk būs septiņi santīmi, bet maksa par pēdējo piecu darījumu izdruku "Swedbank" uzstādītajos bankomātos Latvijā - desmit santīmu.(..)
This page was loaded Oct 12th 2024, 5:30 pm GMT.