smth
June 8th, 2009 
09:49 am
no riita neliela skumja piemetaas - kaudziiti pukju izmetu aaraa.. zheel, bet sveetki beidzas un laksti vaazees nav muuzhiigi. iipashi jau tie visi forshi smarzhojoshie - pukjuzirnji, maijpukjiites... vieniigi priecee tas, ka lilijas ir visnotalj njipras veel un joprojaam turpina piesmarzhot visu maaju :)

mazais priecinjsh darbaa - aizmirsto sajuutu restauraacija - kafija ar pienu. dikti sen nebija taada dzerta :) bet tas viss ir tikai taadeelj, ka piektdien aizmirstu aiznest pienu maajaas :)) un tomeer - ir labi, labi, labi!:)

veel izskataas, ka nedeeljas nogalee buushu apsaldeejusi kreiso plaukstu. shis aukstais, veejainais un slapjais laiks ir negants :( taa visa deelj man tagad saap taa plauksta... :( un dalju kustiibu bez saapeem nu nekaadi nevaru izdariit:(

un veel. veeleeshanas pagaajushas. pienaacis laiks pienjemt nepopulaarus leemumus.
11:32 am - Repše prognozē skarbus budžeta izdevumu samazinājumus līdz pat 2011.gadam
Publicēta: 10:29 08.06.2009.

Rīga, 8.jūn., LETA. Finanšu ministrs Einars Repše (JL) šodien valdības komitejas sēdē prognozēja, ka valdībai gan šogad, gan arī turpmākajos gados būs jāveic skarbi budžeta izdevumu samazināšanas pasākumi.
Pēc ministra teiktā, neskatoties uz "varonīgo Ivara Godmaņa (LPP/LC) un Valda Dombrovska (JL) valdību darbu", līdz šim neesot izdarīts "pilnīgi nekas", lai reaģētu uz ekonomikas krīzi, un Latvijas budžeta izdevumi joprojām esot aptuveni 5 miljardu latu apmērā.
Pēc Repšes vārdiem, citas valstis šādā gadījumā izdevumus mazina par aptuveni 10% no iekšzemes kopprodukta, kas Latvijas gadījumā būtu 1,4 miljardi latu.
Repše uzsvēra, ka tāpēc valdības izdevumi šogad jāmazina vismaz par 500 miljoniem latu, turklāt šāds pat izdevumu samazinājums būšot jāpanāk gan nākamgad, gan arī 2011.gadā.
12:46 pm - SC jaunā sasaukuma Rīgas domē varētu būt 26 mandāti
Publicēta: 12:32 08.06.2009.

Rīga, 8.jūn., LETA. Politisko organizāciju apvienībai "Saskaņas centrs" jaunajā sasaukumā Rīgas domē varētu būt 26 no 60 mandātiem, liecina aģentūras LETA rīcībā esošie provizoriskie rezultāti.
Otra visvairāk balsu vēlēšanās saņēmusī partija "Pilsoniskā savienība" varētu iegūt 14 mandātus, bet LPP/LC frakcija - 12.
Mazākais balsu skaits - astoņi mandāti - varētu būt partijai "Jaunais laiks".
04:09 pm
koroche. shodien visi mani za#$%^&*!
Bl*&%$%.
visus vareetu pasuutiit di#$%^&!
peec darba ieshu maajaas dzert alu.
po%^&*&*!
07:01 pm
Żywiec kraajumus var tukshot. sestdien uz poliju! varees (cerams) iepirkt jaunus kraajumus :P
This page was loaded Oct 12th 2024, 5:28 pm GMT.