smth
May 4th, 2009 
09:05 am - Garfield
garfield
09:08 am
naktii atnaaca esemess. no drauga, kas sashuvies par darba lietaam. miegaina izlasiiju un nespeeju noshkjirt realitaati no sapnjiem. tajaa briidii izdomaaju, ka tas ir tikai sapnis. tagad no riita izlasiiju veelreiz to iiszinju. cik patiesi niknam jaabuut cilveekam, lai suutiitu esemesu 4:46. nee, es nedusmojos. es vienkaarshi domaaju par izmisumu un dusmaam, par kuraam gribas uzreiz un tuuliit pateikt. arii pashai ir bijushi taadi gadiijumi, kad nakts laikaa gribas/vajag kaadam kaut ko pateikt. meklee dzirdiigas ausis. un reizeem pat nav svariigi, vai atbild uz tavu izmisuma kliedzienu.
09:51 am
atveerts logs. gandriiz 10. putni chivina. paaris auto un trolejbusu skanja. pilseeta pamesta. vai arii veel gulj?
11:07 am
telefons padara nervozu. taapeec joprojaam tas tikai vibree. vibraacija tik ljoti nebiedee un nekaitina.
01:27 pm - Reservation Road (2007)
nedaudz nodarbojos ar kastes tiiriishanu. skatos visu peec kaartas. shoreiz kaarta pienaaca Reservation Road (2007) . emocionaali smaga. bet shajaa briidii laikam es neesmu istaa meerkjauditorija.
05:52 pm
khe. divas dienas peec kaartas kaa taads siicis gulju launaglaiku :) jaa, iespeejams, ir absoluti nepareizi briivdienas taa pavadiit. bet. taas ir MANAS briivdienas. un ar taam es daru to, ko es gribu. peedeejos paaris meeneshus diezgan regulaari pietruuka miegs. visu laiku kaut kur jaaskrien, jaadodas utt. shobriid ir labi. nekur var nesteigties. neko var nedariit. vnk diikdienjot.
07:40 pm - Spider-Man 3 (2007)
neskatoties uz to, ka beerniibaa patika komiksi (nu, cik nu manaa beerniibaa tie komiksi bija), tomeer no filmaam, kuru pamataa ir komiksu varonji, liidz shim vairiijos. apzinaati. jo likaas, ka tas viss ir taads absoluuts fufelis, kas nogarlaikos pirmajaas piecaas minuutees.
neatceros kad un kaapeec tomeer savulaik novilku Spider-Man 3 (2007). shodien noleemu iemest kritisko aci :> neteikshu gan, ka sajuusminaaja, tomeer arii negarlaikoja. jaa, bija mirklji, kurus mieriigi vareetu griezt aaraa :) tomeer kopumaa njemot, izklaidei reiz pa reizei kaut ko taadu var arii noskatiities ;> bet paartikt no taadaam filmaam jebkuraa gadiijumaa ilgstoshi nespeetu :)
07:50 pm
nu,ko.. diena nobumbuleeta :> it kaa gribeejaas uzcept pankuukas, bet to laikam izdariis riit. bet shodien.. shodien jaasaak posties riitdienai. riit no riita kaa aizieshu pie gudrajaam galvaam, taa vvz, kad atgrieziishos. pie tam abi jautaajumi ir pietiekami neganti, lai shodien vajadzeetu kaut nedaudz pagatavoties. jaa, buushu paarkaapusi savu principu - darbu stiepshana maajaas, bet vnk shoreiz savaadaak nevar. riit no riita nepietiks laiks abas dokumentu kaudzes izlasiit. protams, ir otrs variants - iet uz darbu agraak..bet tas jau patiesiibaa neko nemaina. vai nu shodien mieriigi visu izlasa, vai riit speciaali celies agraak, lai agraak aizietu uz darbu...

un veel. prieks ir satikt sanitu un jaani. vienmeer taads riktiigi pozitiivi noskanjotais tandeems ;) peec tikshanaas ar vinjiem abiem man vienmeer smaidaas ;)
08:41 pm
kuup kaneelis.
lai siltaak.
10:59 pm
nu tad taa.
veel viens jautaajums, kursh peekshnji ienaaca praataa.
kas tiem viirieshiem ir to kreklu gludinaashanu? kaa kas - taa uzreiz - a man kreklu izgludinaasi?
This page was loaded Oct 12th 2024, 7:30 pm GMT.