smth
May 3rd, 2009 
11:15 am
10 stundas miega. sen taa nav bijis. modinaataajs izsleegts, kaa radio iesleedzaas - nedzirdeeju. laikam jau vakardienas visas dienas aktivitaates svaigaa gaisaa dariija savu.
piecepinaato muguru, rokas un seju joprojaam juut. bet tas nekas. siikums patiesibaa.
tagad, kaari malkojot zaalju teeju, praatoju, ko labaak dariit shodien. nedariit neko? izmest kaadu cilpu? uzkrist kaadam uz galvas ciemos?
vvz. leemumu pienjemshanu atlieku uz veelaaku laiku, kad beidzot gribesies izkuunjaaties no segas.
01:45 pm
izdomaaju.
shodien visu dienu gribu maajaas dziivot. kino, hokejs, alus.
un shodien pa dienu jaaizdomaa, kurp doties riit. jaapashkjirsta karte un jaapskataas, kas uzrunaa.. vai arii atkal uz dullo atveert kartee kaadu lapu un iebakstiit ar aizveertaam aciim kaadaa vietaa, un taa izlemt, kurp doties.
05:42 pm
jaa, iespeejams, ka nejeedziigi pavadiita diena, bet shodien man tas bija vajadziigs. miegs un vecaas filmas. vispirms Sabrina (1954) , peec tam Waterloo Bridge (1940) un tad veel The Godfather (1972).
tomeer melnbaltais man shodien patiik labaak. hmmmz.. ko naakamo?
09:12 pm
kaa parasti - kaa vakars, taa man uznaak vajadziiba peec eediena smarzhas maajaas. nezinu, kaapeec gatavoju. laikam, lai maajaas buutu maaju smarzha, jo maajaas ljoti reti eedu taadu kaartiigu eedienu. bet shovakar atkal bija vajadziiga smarzha, kas liecinaatu, ka sheit ne tikai nakshnjo, bet arii dziivo.
lai smarzho. ko dariit ar sagatavoto, domaashu riit ;>
bet tagad.. tagad dzirdu, ka aiz loga man fani atkal skandee - latvija! latvija! :) taatad - jaaver vaaljaa alus un jaaskataas lv-rus speele.
10:18 pm
nekad neesmu uzskatiijusi, ka man ir smuks rokraksts..bet. postcrossingaa jau otrais cilvis saka, ka dikti patiikot mans rokraksts... iipashi jau nekad necenshos. vienkaarshi rakstu un rakstu.
nu, ko... riit vakaraa buus jaauzraksta divas atklaatnes, lai var suutiit atkal prom.
10:31 pm
nu, vismaz nebuus sausaa.
10:59 pm
speeli skatiities tikai taapeec, lai uzzinatu, ar cik lielu starpiibu zaudeets? a jeega? nekaadas. ir skaidrs, ka vismaz tieshaam neesam sausaa pakaasushi.
un vispaar.
alus bija labs. tilpums arii joprojaam priecee. bet galvenais - uz pudeles ir svariigs uzraksts - Nigdy nie jeżdżę po alkoholu.
This page was loaded Oct 12th 2024, 7:31 pm GMT.