smth
May 1st, 2009 
09:14 am
no riita pamodos ierastajaa laikaa un nevareeju saprast, kaapeec modinaataajs nezvana. uz mirkli biju aizmirsusi, ka ir briivdiena. pirmaa briivdiena, kad zinu, ka neko negribu dariit. pat ierasto briivdienu lielo kafiju negribas. teeeju..smarzhiigu.. kaajas sasliet uz palodzes un skatiities, kaa cilveeki dodas savaas gaitaas, kaa koki kljuust aizvien zaljaaki...
nesteigties. un nerisinaat nekaadas probleemas.
un varbuut veelaak vakaraa izmest kaadu loku. liidz juurai. saskandinaat kafijas kruuzi ar peedeejiem saules stariem. paburziit smiltis plaukstaa.
12:58 pm
nekaada maajaas seedeeshana nesanaaks. jaaposhas un jaadodas. zajacs uz turciju veedinaat galvu dodas. jaaizved vinjai koferis un liidz lidostai jaaaizshauj laikam arii - apskaut, pamaat attaa-attaaa vinjai un dzelzs putnam :)
un tad jau laikam kaads loks apkaart buus jaamet tagad.
03:27 pm
un dzelzs putni lido..
04:52 pm
zajs ieseedinaats lidmashiinaa. ceru, ka valjinaajums vinjai naaks par labu. kaa jau biju paredzeejusi, vinja tieshaam lielaa meeraa shobriid beeg prom no lv un probleemaam, kas ir sheit. veedina galvu. lai atgrieztos ar savaadaaku skatu uz notiekosho.
vispaar vienaa briidii sajutos nedaudz neerti. agraak laikam biju nedaudz smalkjuutiigaaka un ar tieshiem jautaajumiem nemetos virsuu - ljaavu katram pasham izveeleeties par ko runaat un par ko nee. shoreiz kaut kaa uzreiz uzdevu paaris kontroljautaajumus, lai saprastu, vai tas, kas man shkjita, ko domaaju, ir tieshi tas, kas notiek. un... sanjeemu apstiprinaajumu savaam aizdomaam. laikam dazhus savus draugus pietiekami labi paziistu, lai savilktu uzvediibu un notikumus kopaa.. hmmz.. cik tad iisti zajcu ilgi paziistu? taa..taa..taa... sanaak laikam, jau, ka kopsh 1995.gada juulija.. njaa... krietns laika posms. forshi patiesiibaa, ka zajs ir. shobriid jau pat gruuti ir iedomaaties, kaa buutu, ja vinjas nebuutu :)

ja kaadreiz man patika aizbraukt liidz lidostai vnk pakjert to iipasho projaam doshanaas sajuutu, paveerot skumju vai prieka, vai satraukuma izpausmes cilveeku sejaas, iedzert kakao, skatoties uz dzelzs putniem, tad shodien sapratu, ka tomeer negribas vairs burzmu un knjadu apkaart. dzerot ierasto dzeerienu un veerojot lidmashiinas, atcereejos vecos, labos laikus, kad dziivoju skultee un kad regulaari ar solvitu devaamies paskatiities uz lidmashiinaam no skultes puses... laikam kaadu vakaru shajaas briivdienaas vajadzees turp aizbraukt. vienkaarshi paseedeet un paveerot. ja pareizi visu atceros, tad visbliivaakaa ielidoshana ir peec plkst.23. nu, ko - koofe kruuzee un uz skulti!

braucu no lidostas un nespeeju tikt vaaljaa no shiis dziesmas. jaa, it kaa nedaudz the besis ieradaas. lai gan.. nee, tas nav the besis. patiesiibaa sajuutas ir kaut kur pa vidu. no vienas puses negribas buut vienai. gribas, lai kaads seezh blakus un klusee. tieshi klusee. negribu vaardu pluudus. esmu no tiem nogurusi. no otras puses.. beidzot visi ir prom un esi viens pats ar sevi. nav jaabuut ne happy, ne shiny, nav jaabuut nekaadam. ir tikai celjsh un tu. un dodies turp, kur acis raada jeb kaa man patiik teikt - kur vadaataajs aizved. bezmeerkjiigi kliisti. garaam visam un visiem. nee, nemeklee piekto stuuri. jo nav vajadziibas to mekleet. jo ljoti labi zini un saproti visas lietas. tikai ne vienmeer gribi/vari taas nosaukt pareizajos (iistajos) vaardos.
07:35 pm
iz arhiiva )
09:22 pm
khe. nekas nemainaas.
kaa naak nakts, taa man vajag kaut ko cept. visa diena bija, lai uzceptu vafeljus. haa-haa. tikai luuzeri cep pa dienu vafeljus. iistaas cepeejas to dara uz nakti.
10:11 pm
jaa, zinu, esmu piekasiiga. bet. nu, nespeeju es tolereet, tos gadiijumus, kad cilveeki vaardos, kuros IR jaalieto dubultais liidzskanis, to nedara. "cepam panaa", "kolona" utt. psc.
10:52 pm
viss ir ljoti slikti.
triis vafeles un milziigaa piena kruuze... aaaa..kaa lai aiziet guleet peec taa visa?
:P
atkal buus vakareeshana.. un tad riit no riita atkal pieslieties nevarees.. a riit ta agrais riits... maiziites jaacep liidzi njemshanai, kooofe/chai.. un 8:20 jaaizbrauc jau no maajaam...
vaardu sakot.
tikai patiesi meistari cep vafeles vakaraa :P
This page was loaded Oct 12th 2024, 7:36 pm GMT.