smth
April 5th, 2009 
05:24 pm
visa diena pie datora. ar bildeem.
laikam jaasanjemas un jaasavaac maaja.
08:13 pm
visu dienu njeemos ar vakardienas bildeem.
vakardiena sanaaca forsha :) krietns barinjsh savaacaas velosipeeda draugu ;) un pirms teervetes shis brauciens tieshaam bija vajadziigs ;)
emocionaali atkal ljoti pacilaajoshi :) atkal daudz smaidu :)
krustaam shkjeersaam sanaaca izbraukaat juurmalu, lai nokljuutu no punkta a liidzp unktam b :) bet vienalga - bija forshi ;) un ideja par pikniku juuras malaa tomeer bija laba :)
laiks arii iepriecinaaja - saakotneeji peleeciigais peec tam zaudeeja sauliites priekshaa ;)
tieshi taapeec laikam vakar nebija miera un peec Juurmalas, pakjerot liidzi Sigiii, kopaa ar Agnesi aizshaavaam liidz Saulkrastiem, kur uztapa kaudziite ar bildeem ;) shodien, skatot rezultaatu, juutos prieciiga par to, ka manas ieksheejaas sajuutas paraadaas arii bildees :) taatad - nebiju kljuudiijusies ;)
peec Saulkrastiem veel miera nebija (kaa jau parasti), taapeec sekoja veel brauciens liidz limbazhiem :D tiesa celjsh bija briesmiigs - maala dublji :( bet nu kaut kaa aizkuulaamies liidz limbazhiem ;)
pa celjam vairaakas reizes stirninjas redzeejaam ;) un arii pirmos staarkjus ligzdaa ;) vispaar straakju diezgan daudz bija ;) tas taads patiikams paarsteigums sanaaca ;)
atgrieshanaas riigaa bija diezgan smaga. visa diena uz ritenjiem. galva saapeeja dikti.. neko citu, iznjemot nokrist gultaa, nespeeju.. shoriit gan kaa parasti pamodos 6:30.. un tas atkal nedaudz nokaitinaaja ;))) it kaa vareetu guleet, bet... nenaak miegs ;>
nu, jaa.. un veel - shii ir puupolsveetdiena bez puupoliem.. bet..ar beerzu zariem ;)
kopumaa njemot - jauka nedeeljas nogale :) viena diena aarpus maajas.. otraa - pa maajaam ;)
This page was loaded Oct 12th 2024, 9:15 pm GMT.