smth
March 31st, 2009 
01:55 pm - Spanish Tortilla
pucdienaam
02:00 pm - Beef strips with crunchy Thai salad
salaats ne gaveenja laikam :D
02:09 pm - OVEN-BAKED SALMON WITH DILL, THYME AND LIME
kaarojas zaljumi :)
03:26 pm
nebiju domaajusi, ka buus taaa :>
shodien katrs, ko satieku darbaa, saak ar maniem matiem :)
jaa, shis siikums (tas, ka pasaka, ka ir ljoti ok) tomeer priecee ;)
04:37 pm
ja godiigi, tad shiis dienas man jau gana. juutos nogurusi. savu negatiivo emociiju dienas devu juutos jau sanjeemusi. pat varbuut ne gluzhi negatiivaas emocijas, bet..hmmz... juutos iztukshota? paaraak daudz energjijas ir savaakushi no manis dazhi cilveeki.
liidz ar to, protams, galvaa sarezhghiiti virpinaat tekstus pareizos un skaistos teikumos, radiit kaut ko jaunu. protams, tas noziimee to, ka riit buus jaapievelk visi gali, jaapiesliipee teksti utt. nepatiik jau man to taa atstaat, bet shobriid nav speeks.
gribas noliist alinjaa un pasleepties no visas pasaules.
09:05 pm
ak, jaa... ar annu nedeeljas nogalee kaut kaa saakaam runaat par viirieshu bikshu garumiem. (ak, atcereejos kaapeec - taapeec ka vienaa no televiizijas kanaaliem raadiija krievijas prezidentu ar nenormaali augsti paceelushaas bikseem, kaut kaa sagumziitu (nesmuki ieseedinaats prezidents) zhaketi, kaajaam kas visaados veidos izliektas utt.)
arii anna apstiprinaaja, ka latvieshu viirieshiem vinja ir pamaniijusi bikshu garuma probleemas ;> veel smeejaas, ka saakumaa skatiijusies uz ivarinju un briiniijusies par to, kaapeec shamam tomeer ir taas bikses tik iisas :D
taa ka.. shis laikam tieshaam darbojas :P
This page was loaded Oct 12th 2024, 11:26 pm GMT.