smth
March 25th, 2009 
09:35 am - Garfield
garfield
09:37 am
cilveekus (gan viirieshu, gan sievietes) var daliit dazhaadaas kategorijaas.
viens veids, kaa iedaliit - peec smarzhu lietoshanas. ok, proporcionaali noteikti smarzhu lietotaaju sievieshu ir vairaak nekaa viirieshu. savukaart, taalaak skatot, var nodaliit divu pamatveidu viirieshus - tie, kas lieto, un tie, kas saka, ka nafig vispaar lietot. vot interesanti, kaapeec un kaados apstaakljos tie, kas pieder pie otraas grupas (noliedzeeji), tomeer saak lietot.
10:45 am
esmu atkariiga :D vakar nosuutiitas tika divas return atklaatnes + divas uz tuveejaam aarvalstiim (somija un igaunija) :) shoriit konstateeju, ka maneejaas divas atkal ir piegaadaatas, liidz ar to shodien vakaraa atkal pasta apmekleejums un maneejaas atklaatnes uzsaaks celju uz asv un braziiliju :)
ja veel taa sanjemshana notiktu tikpat daudz un aatri, cik suutiishana... :D ja shoriit no riita veeru pasta kasti un klusi pie sevis puksteeju, kur ir manas piecas atklaatnes, tad riit no riita jau vareeshu puksteet, kur ir manas septinjas atklaatnes? :D
un veel. neskatoties uz to, ka shobriid jau neliela kaudziite ar atklaatneem ir iepirkta, shkjiet, ka buus veel nedaudz jaapasiro un jaapameklee kaadas, lai ir lielaaka izveele :D citaadi tagad ir taa, ka shkjirstu, shkjirstu un saprotu, ka nav iisti nekaa taada, ko gribas cilveekam nosuutiit.. :D
vakar nedaudz paklejoju pa puse plus maajas lapu un saaku apsveert, ka varbuut no vinjiem kaut ko pasuutiit, nevis mekleet veikalos...
eh.. mazais manjax :D
bet taa jau ir - ja piekjeros kaadai lietai, tad taa liidz pashai saknei :)
10:59 am - Tautas ticējums: Sals gaidāms vēl 40 naktis
Publicēta: 10:22 25.03.2009.

Rīga, 25.marts, LETA. Ja Māras dienas naktī ir bijis sals, tad salnas gaidāmas vēl 40 naktis, vēsta latviešu tautas ticējums.
Kā aģentūru LETA informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūras (LVGMA) sinoptiķi, šonakt Zīlānos, Alūksnē, Priekuļos un Jelgavā gaisa temperatūra naktī sasniegusi mīnus 8 grādus pēc Celsija skalas. Auksta nakts ar gaisa temperatūru no mīnus 2 grādiem līdz mīnus 7 grādiem bijusi visā Latvijā. Siltāk bijis jūras piekrastē - Kolkā, Ventspilī, Mērsragā, kur naktī bijuši mīnus 2 grādi.
Kā prognozē sinoptiķi, divas turpmākās naktis gaidāmas aukstas, austrumu rajonos temperatūra var pazemināties pat līdz mīnus 12 grādiem.
Māras diena, 25.marts, senajiem latviešiem bija viena no laika zīmju dienām, pēc kuras prognozēja turpmāko laiku.
Ja Māras diena ir ar nokrišņiem bagāta, gaidāms lietains jūlijs. Ja Māras dienā iepūš auksti vēji, tie pūtīs vēl sešas nedēļas.
Māras dienā jātin kamoli, lai kāpostiem augtu cietas galvas. Pavasara Māra ir viena no tām dienām, kad koki sajūt sāpes, tādēļ tos nedrīkst cirst, griezt vai lauzt. Lai vasarā mājās nenāktu kustoņi, Māras dienā nedrīkst neko nest no meža.
12:51 pm
saaku iepiikt. apkopeeja nodarbojas ar pashdarbiibu. izskataas, ka vinja noleemusi nobendeet manas sanpaulijas, jo saakusi taas laistiit 'no augshas'.
laikam buus jaauzliek ziimiite ar luugumu turpmaak pukjes nelaistiit.
12:55 pm - Chicken & orange salad
atkal nedaudz pavasariigaas noskanjaas
12:58 pm - Burkaanpiiraags
kaarajam zobam
01:46 pm - iz letas
13:40 Vīrietis ar spēļu pistoli veikalā nozog limonādes pudeli
03:44 pm
riebjas piepipeti auto saloni.
05:17 pm
atkal parliecinajos - tipiskais latvietis - bikses ap potitem.
This page was loaded Oct 12th 2024, 11:24 pm GMT.