smth
February 27th, 2009 
08:47 am - Garfield
garfield
08:52 am
mazaa laimes sajuuta ;)
vakar iisi pirms darba dienas beigaam sanaaca neliela saruna ar imantu par darbiem, par to, cik aatri viss notiek, par milziigo informaacijas pluusmu utt. jau krietnu briidi es pati piekopju taadu lietu, kaa - izdari un aizmirsti. vienkaarshi nepaturi to visu galvaa, jo savaadaak leenaa (varbuut arii aatraa) garaa var sajukt praataa. shoriit veel meiteneem nosmeejos, ka mees taada nedaudz jukushu meitenju nodalja ;>
vakar aizbraucu pie sanitas :) loretinja un robchiks riktiigie forshulji ;)) paldies sanitai par gardumgardo zivi ;))) nemaz nav sliktaaka par pirmo, ko garshoju pirms paaris nedeeljaam ;)) njamm-njamm-njamm :)))
vispaar, laikam jau nedaudz baiss tas salikums vakar bija :) zivs, alus un hokejs :)))) bet sajuuta riktiigi labaa vienalga bija ;)
labi, naktii kaiminji nedaudz nokretineeja ar savu trokshnjoshanu, tomeer tas netraucee tomeer shoriit smaidiit ;)
gaaju uz darbu galvu atgaazusi un smaidot ;) sniegs tik smuki sniga ;) shtrunts, ka smuki feenotie mati aatri izmirka un izskataas peec nekaa ;) un pietruuka nedaudz iespeeja atveert muti un kjert sniegpaarslinjas :) laikam tomer tas nedaudz muljkjiigi izskatiitos - iet viens personaazhs riigas centraa ar valjaa muti un kjer sniegpaarslinjas :)))) vai tieshaam shoriit tikai mani prieceeja taas milzu paarslas.. lielaakaa dalja ljauzhu taadaam druumaam sejaam slaaja pretii..
tagad kooofe, teeja, lienes gatavotaa saldaa biezpien-cepum-auglju deserta iekoshana un tad... tad atkal jaaveljas piesmiet uz darba grupu ;)
ai. viss ir labi. nee, nu nav viss gluzhi labi, tomeer pozitiivais oms shodien ir paarsvaraa :)))
11:46 am
pantinjsh :) par pingviiniem :) )
12:26 pm - pusdienslaika izklaide ;>
You are .jpg You are very colorful.  Sometimes you forget things, or distort the truth.  You like working with pictures more than words.
Which File Extension are You?
12:34 pm - lai neaizmirstu :>
"Ziniet, kad Antarktīdā ir sniega vētra, pingvīni to pārziemo, saspiežoties ar mugurām kopā, vienā lielā aplī. Ja kāds noklīst, viņi to atgriež atpakaļ."
12:36 pm - par picaam
Cheese & bacon scone pizza

Florentine pizza
03:33 pm
nogurusi. paargurusi. utt.
gribu maajaas un guleet.
03:35 pm
riit vareetu aizbraukt uz zveeru daarzu.
05:38 pm - Warm salad of chargrilled courgettes & salmon
vienaam vakarinjaam
05:42 pm - Peach & blue cheese salad
gribas aatraak vasaru, lai shitos varu pagatavot ;)
10:20 pm
pat gramatu pirms guletiesanas nav speka palasit :( miegs pedeja laika stipraks par mani :( darba dienas sastav no darba un miega. dzivoju brivdienas.
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:13 am GMT.