smth
February 25th, 2009 
08:50 am - Garfield
garfield
09:24 am
juutos miegaina. guleetas ir ierastaas astonjas stundas, tomeer, ejot uz darbu, likaas, ka uz kaada ielas stuura vareetu pakrist un guleet. laikam nedaudz lielaakaa devaa vitamiini jaasaak ielietot. vai arii ilgaak jaagulj? :)

riita priecinjsh - divas atklaatnes. iipashi jau viena.. no shveices.. lucerna naktii. skatos tagad uz atklaatni un nenormaalaa ilga uznaaca..gribas uz shveici.. jaameegjina buus tikt skaidriibaa ar naudas lietaam un varbuut tieshaam rudenii uz kaadu nedeelju aizdoties turp.. tur kaut kaa vienmeer iestaajas ieksheejs miers..liidzsvars.

un veel. darbaa kaa parasti mazais aarpraats. bet kaut kaa aizvien mieriigaak to visu uztveru. vienkaarshi mobilizeejies, sanjem visus speekus duuriitee, iesleedz smadzenju darbiibas paatrinaataaju un rosies :)
un bija patiikami, kad shoriit izlasiiju rutas epastaa shaadu rindinju: "Un vispār... es varu tikai apbrīnot Jūsu ātrās reaģēšanas spējas!!!!" Bija riktiigi pa spalvinjai :)

tagad jaauznjem kafijas deva un jaaiekriit atpakalj darbos ;)
09:38 am
shonakt sapnii ar [info]minija atkal kliidaam pa saulaino romu :)
09:47 am - Superhealthy salmon salad
pelnu treshdienai gandriiz piemeerota zivs ;)
10:55 am - Laikraksts: Zatlers 2008.gadā rīkojis "dzīres mēra laikā"
Publicēta: 08:04 25.02.2009.

Rīga, 25.febr., LETA. Valsts prezidents Valdis Zatlers un viņa padotie 2008.gadā iztērējuši simtos tūkstošu latu par filmu uzņemšanu, dažādiem izklaides pasākumiem, traukiem, dārza inventāru u.c. To šodien, atsaucoties uz neoficiālu informāciju, ziņo laikraksts "Neatkarīgā". taalaak )
11:53 am
huh... nedaudz paguru :)
septembrii buus 52 gadi un shitaa mani aizrunaat :))) buus interesanti palasiit vinja testu :) shitaadu darbinieku no vienas puses buutu interesanti dabuut :) bet viegli laikam gan nebuutu :)
pamaniiju gan dazhas lietas, kas shkjita nedaudz nelaikaa :>
un veel. atpazinu paaris savas iipashiibas vinjaa :P

un veel. man nav probleemu, ka cilveeks ir vecaaks. ja esi labaakais - njemshu.
bet.. nez, kaa vinjam pasham buutu, ka es principaa vecuma zinjaa vareetu buut vinja meita. turklaat shams tak pietiekami daudz savaa dziivee ir bijis vadoshos amatos.. vvz.
riit vakaraa lasiishu visus testus, tad redzees, kuru aicinaat uz taalaakaam sarunaam ;>
05:07 pm
epastaa iekrita atgaadinaajums par positivus festivaalu.. laikam jaakomplektee brauceeju komanda un jaapeerk biljetes nost :))

taaks. laikam jaatin maajas virzienaa. shodien kurjers + veel puskurjers maajaa jaasagaida :)

un veel. 254.episode joprojaam patiik ;)
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:18 am GMT.