smth
February 24th, 2009 
11:26 am
shoriit izmetu loku pa citu marshrutu, ejot uz darbu... aizvien vairaak tukshu skatlogu..

shodien atkal parsteigums.. atnaaca atkal viena kundziite uz testu. intereses peec atkal uzmetu aci.. divus gadus jaunaaka par mani. a ne skazhesh.. atkal - izskatiijaas krietni vecaaka. un pats skumjaakais ir tas, ka cilveeki tiek briidinaati, ka jaanaak uz testu, bet atnaak kaa baltas lapas. vai tieshaam tev ir vienalga, kurp suutiit savu cv un pieteikumu??? ja gribi naakt straadaat kaut kur, tad tachu kaut nedaudz pagatavojies..iipashi, ja ir tests.. laikam muusu darba tirguu veel nav tik liels izmisums cilveekiem, lai vinji tieshaam gatavotos, palasiitu utt.
01:05 pm - Annie's potato & tomato bake
kartuplji ar tomaatiem
01:44 pm
Iegāju veikalā burtiski uz pāris minūtēm.
Kad iznācu ārā, ieraudzīju, ka ar skūteri piebraukušais policists izraksta soda kvīti par nepareizu auto stāvēšanu. Tad es piegāju pie viņa un teicu: "Klau, nu varbūt pirmajā reizē iztiksim ar brīdinājumu?" Viņš mani noignorēja un turpināja rakstīt soda kvīti. Tad es viņu nosaucu par stulbu mentu. Kā atbildi viņš uzrakstīja vēl vienu sodu, šoreiz par riepu protektoriem. Tad es viņu nosaucu par kropli. Viņš, pabeidzis rakstīt otro soda kvīti, ķērās pie trešās. 20 minūtes es viņu apsaukāju, bet viņš rakstīja arvien jaunas soda kvītis.
Man bija vienalga, mana mašīna stāvēja aiz stūra.
Es vienkārši nedaudz izklaidējos...
05:33 pm - Zatlers premjera kandidātu izvēlēsies starp Dombrovski un Zalānu
Publicēta: 17:22 24.02.2009.

Rīga, 24.febr., LETA. Valsts prezidents Valdis Zatlers pēc konsultācijām ar politikām partijām ir nolēmis rīt, 25.februārī tikties tikai ar diviem partiju virzītajiem premjera amata kandidātiem - partijas "Jaunais laiks" virzīto Valdi Dombrovski un Tautas partijas virzīto Edgaru Zalānu, aģentūru LETA informēja prezidenta preses sekretāre Ilze Rassa.
Zatlers ar katru no kandidātiem tiksies divas reizes. Plkst.9 tiekoties ar Dombrovski un plkst.9.30 tiekoties ar Zalānu prezidents uzdos jautājumus par valsts vadības aktualitātēm, bet ar abiem kandidātiem atkārtoti tiekoties plkst.14.30 un plkst.15.30 viņš gaidīs atbildes uz uzdotajiem jautājumiem.
Jau ziņots, ka ceturtdien, 26.februārī, Valsts prezidents Valdis Zatlers plāno nosaukt Ministru prezidenta amata kandidātu.
Kā ziņots, partija "Jaunais laiks" kā savu Ministru prezidenta amata kandidātu nosaukusi Eiropas parlamenta deputātu Valdi Dombrovski (JL), Tautas partija - reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministru Edgaru Zalānu (TP), apvienība "Saskaņas centrs" - Saeimas deputātu Jāni Urbanoviču, savukārt LPP/LC - līdzšinējo Ministru prezidentu Ivaru Godmani (LPP/LC).
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:16 am GMT.