smth
February 18th, 2009 
08:41 am - Garfield
garfield
09:27 am - Open sandwiches - Smoked salmon & avocado on rye
brokastinjmaize
09:30 am
zheel, ka pirmdien nebiju darbaa. ilze atkal kaut kaadus labos tekstus par shii briizha situaaciju nobiidiija. ik pa briidim kaads no koleegjiem kaadu peerli atstaasta. par ko tie teksti? par to, ka shobriid patiesiibaa viss tiek dariits achgaarni, ko nedriiksteetu dariit, kas buutu jaadara... vinjas prognoze - ja shaadaa veidaa viss turpinaasies un nekas nemainiisies, tad peec pusgada aptuveni varam atgriezties talonu sisteemaa.
11:14 am - Laikraksts: Valsts prezidenta rezidences iekārtošanā taupības režīms nav ievērots
Publicēta: 07:41 18.02.2009.

Rīga, 18.febr., LETA. Valsts prezidenta Valda Zatlera rezidences iekārtošanā taupības režīms nav ievērots, par to liecina iegādāto mēbeļu, virtuves aprīkojuma un interjera priekšmetu saraksts, šodien raksta "Diena".
Kā raksta "Diena", no "Valsts nekustamo īpašumu" un Valsts prezidenta kancelejas atbildēm secināms, ka virtuves iekārtošanas izmaksas sasniedz vismaz 61 700 latus. Dīvainas kārtības rezultātā, kurā uzņēmums atbild par iebūvētajām lietām, bet kanceleja pērk mēbeles, sanāk, ka, piemēram, pirmie nopirkuši divus virtuves galdus, bet otrie - vēl piecus. Trauku mazgājamo mašīnu pērk gan vieni, gan otri, padarot iepirkuma sarakstu grūti caurskatāmu. lasiit taalaak )
01:58 pm
skolas 100gade un absolventu vakars.
it kaa jau nebuutu slikti reizi padsmit gados pabaazt degunu tur. bet.. jeega? ir dalja klasesbiedru, kurus neesmu satikusi kopsh skolas beigshanas (1992.gada).
vai man vispaar buus par ko ar vinjiem runaat?
04:18 pm
visnotalj razhiiga diena. un aktiiva. daudzas lietas izdevies nokopt, lai gan vesela kaudze seezh stuuriitii un kliedz - haloo, es te arii esmu, piebeidz arii mani :)) jebkuraa gadiijumaa priecee tas, ka ir sanacis netrauceeti pabeigt to, ko tieshaam gribeejaas shodien pabeigt :)
tagad meegjinu tikt galaa ar pasta kasti... starp darbiem tur ir arii dazhi ne-darbi :))) piemeeram, ir iekritis links uz shaadu jauku Control-a-Cat Remote Control :)
05:31 pm
ledusskapja kakjis
06:39 pm
eh.... dikti kaarojas sestdiena. abas ar agnesi katru dienu noelshamies par to, ka sestdien atkal vareetu buut riktiigi forshi :)
kartee jau iepeetiiju, kur tas smeceres sils un krogs aptuveni atrodas ;) izskataas, ka buus nedaudz agraak jaaizbrauc, nekaa tas bija uz eerglju posmu ;)
shii reize vareetu buut arii nedaudz forshaaka, jo pie reizes nedaudz iesvineesim arii agneses dzimshanas dienu :)
08:06 pm
reizeem labaak ir nerunaat ar cilveekiem, kas redz lietas kopumaa, analizee un izdara secinaajumus.
jaa, es pati vairaak vai mazaak jau speeju salikt to bildiiti un saprast, ka nekas laaga nebuus... bet shobriid.. peec sarunas ar imantu... palika kaut kaa druumi pavisam ap sirdi. atziishu godiigi, pietruukst tomeer taas ekonomiskaas izglitiibas. bet,labi, ka ir tieshaam gudri, zinoshi un redziigi koleegji.
nu, ko - domino efekts. driiz nekas nepaliks. lv varees klapeet ciet. bankrats.
jo ilgaak tiek atlikti saapiigi (tieshaam ljoti saapiigi leemumi), jo smagaaks buus tas kritiens...
vietaa buus spaarnotais teiciens - labaak shausmiigas beigas, nekaa bezgaliigas shausmas.
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:15 am GMT.