smth
February 17th, 2009 
01:13 pm
mana garaa nedeeljas nogale )
03:53 pm
pamekleeju info netaa par harassment un sexual harassment. arii latvieshu valodaa. tie, raksti, kas ir latvieshu valodaa, nedaudz uzjautrinaaja un arii skumdinaaja. nu, pietruukst mums izpratne par to, kas ir kas, par to, kaa driikst un kaa nedriikst.
05:36 pm
diena kaarteejo reizi pilniigs uzredzeeshanos. atkal steidzamie darbi, kas uzkriit kaa sniegs uz galvas un visu, protams, vajag tuuliit un uzreiz.
bet prieks par to, ka visas triis lietas, ar kuraam shodien sanaaca darboties - gan abi zinjojumi par ievieshanu un situaaciju, gan lielaa instrukcija trialogam, vairaak vai mazaak ir apkoptas. jaa, riit veel naaksies visdriizaak vienam zinjojumam un instrukcijai galus nokopt, bet ir sajuuta, ka sunim ir paarkaapts un tikai aste atlikusi. shaa vai taa riitdienai darbu pietiks. jaauztaisa amataprakstinjsh, jaaapdeito piesmeejiena tests (taa, lai vareetu pamatiigaak piesmiet ljauzhus :))) ), veel visaadas pisuljkas utt.
ceturtdiena atkal apkaartbradaajamaa diena buus. piektdiena... liigas diena ;) un tad jau sestdiena un sportlat madonaa :) abas ar agnesi shodien jau ik pa briidim noelsaamies, ka baigi gribas to sestdienu aatraak :))) agnese arii teicaas, ka par godu savai dz.d., panjemshot klinjgjeri liidzi uz madonu :) taa teikt - sportiskaa un komandas gara stiprinaashanai :)
un vispaar. pa 4 dienaam sapratu, ka man tomeer pietruukst mans darbs un koleegji, un visas shiis nervozaas situaacijas, kad galvu saac kratiit, un dumie jautaajumi, un viss paareejais. miilu tomeer savu darbu.
un veel. shiis dienas mazais paarsteigums :) izraadaas, ka taizeme (7 911 km) ir tikpat aatri sasniedzama kaa portugaale (3163 km) :) abas atklaatnes ir vienaa dienaa no riigas izsuutiitas un vienaa dienaa sanjemtas abaas valstiis ;) nieka 7 dienas ;)
07:45 pm
kad iemacies kaut ko negribet, tad ari ar laiku tas vairs neskiet kardinosi, vajadzigs utt.
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:17 am GMT.