smth
January 23rd, 2009 
10:20 am
pasaakuma vietaa ir nets! aleluja :) viesniicaa arii ir nets, bet.. jaapeerk. nu, i nafig. nepirkshu, nevajag tik ljoti :P
bish nogurdinoshi tas viss ir. nebiju domaajusi, ka tas buus taa. kad esi viens, tad kaut kaa mieriigaak ir. jaa, arii nogurdinoshi, bet tad tev nepaartraukti jaaluur, kur ir viens, kur ir otrs.. nav jaafiltree taa teksti. esi pats sev kungs un kjeeninjsh.
tagad..divas kundzes un viens viirs... bish par daudz. mosh dezerteet no klavierkoncerta praaga?? buus viens vakars vienai vismaz.
redzees. izdomaas. shobriid juutos jau vinju visu nedaudz apbruzhaata. gribas mieru.
visaadi citaadi it kaa viss ir ok. pasaakums nav par manu topiku tik daudz, tomeer diezgan interesanti paklausiities. nedaudz gudraaka kljuushu :)
11:36 am
shonakt naktii bija taa dikti savaadi. sapnjojaas visaadi sapnji, bet shobriid vairs neatceros kaadi.. un..vienaa briidii aiz baileem pamodos. bija sajuta, ka kaads ir ienaacis manaa viesniicas numuraa un man pieskaras. nezinu, vai kliedzu, bet, pamostoties sirds gandriiz pa muti izkaapa aaraa. tas viss laikam aiz noguruma. peedeejaas shaadas sapnju bailes bija peec krakovas brauciena, kad nebiju izguleejusies un biju aarpraatiigi nogurusi. toreiz kliedzu naktii.
vispaar shoriit tik ljoti negribeejaas celties.. gribas vienkaarshi miegu..daudz miega. bet shovakar atkal nespiid - vakarinjas zlinaa. peec programmas - liidz 22.. veel +/- pusstunda celjaa.. aatraak par pusnakti peec chehu laikaa neaizkasiishos guleet.
attieciibaa uz riitdienu arii nav iisti skaidribas. varbuut kaut ko panjemt no klasiskaa spa (nekaadaas modernaas utji-putji spaa lietas sheit nepiedaavaa). braukt uz to pili stundas brauciena attaalumaa, lai paskatiitos uz post-mikelandzelo stila interjeeru? vai palikt pilseeta un beidzot apskatiit to, kaadu bildi uztaisiit... liidz shim pilseetu esmu redzeejusi tikai no viesnicas loga un busa loga.. ja godiigi, tad peedeejais variants man labaak patiktu - beidzot vareetu pabuut pati ar sevi, nevienu neganot un nevienam neesot ganaamai.
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:20 am GMT.