smth
January 21st, 2009 
08:58 am
riita veerojumi/piedziivojumi/paardziivojumi:
- forshi, ka viss ir tik balts piesnidzis, bet neganti, ka temperatuura nav nekaada zemaa un viss jau uzreiz saak kust.. dublji dienas viduu jau ir garanteeti
- jo lielaaki dublji aaraa, jo lielaaka tendence man gjeerbt gaishas dreebes - labi, ka no riita veel nebija tik daudz to dublju.. lai gan vietaam jau saakaas shljakstinaashnaas
- ljauzhi pulceejas pie biroju durviim:
1) lai barinjaa uzpiipeetu;
2) lai uzpiipeetu un iedzertu kafiju
- pozitiiva zinja, ka praagaa buus iespeeja aiziet uz klavierkonceru :) nebuus pa pilseetu un krogiem jaaklimst :D tiesa, liidz ar to pieaug izejamo kaartinju skaits. divas vakarinjas + treshajaa vakaraa koncerts..
- shodien kaut kaa negribas iet un piesmiet atkal ineses koleegjus. driiz es vinjiem tieshaam buushu kaa taada skabarga pakaljaa. bet, ko lai dara, ja negribas laist aaraa kaut ko tik murgainu... sirdsapzinja neljauj. jaaiet vien buus piesmiet.
- un vispaar - aizvien gruutaak no riitiem izraapties aaraa no gultas. forshi tur :)
09:08 am
Nu ja kādam ir problēmas ar krievu valodu, tad te būs angliskais variants!!!

IZLASI SKAĻI!
Yellow Blue Bus = "я люблю Вас"
Horror Show = "хорошо"
Near Bird = "не ебёт"
My On Ass = "Майонез"
Chess Knock = "Чеснок"
True Bar = "Труба''
Our device is Korea = "Одевайся скорее''
Pale Man = "Пельмень"
Blue Water = "Блевота"
Tall chalk = "толчок"
Peace Duke = "Пиздюк"

Peace Death = "пиздец".
Chop is dish - " Чо пиздишь
Your Bunny Wrote - Ёбаный в рот
01:04 pm - Bezbiļetnieks "Rīgas satiksmes" kontrolierim salauž degunu
Publicēta: 11:04 21.01.2009.

Rīga, 21.janv., LETA. Kāds bezbiļetnieks "Rīgas satiksmes" kontrolierim sabiedriskajā transportā salauzis degunu, bet kontrolieris bezbiļetniekam - pirkstu, aģentūru LETA informēja Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Tīmane.
Kā pastāstīja Tīmane, RPP Apsardzes pārvaldes darbinieki vakar, 20.janvārī, uz Ropažu ielas sabiedriskā transporta pieturvietu, kur medicīniskā palīdzība bija nepieciešama sabiedriskā transporta kontrolierim un pasažierim - bezbiļetniekam, izsauca neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādi.
RPP Apsardzes pārvaldes darbinieku palīdzība kopējā reida laikā ar "Rīgas satiksmes" Kontroles dienesta darbiniekiem bija nepieciešama ap plkst.17.30, kad izraisījās konflikts starp kontrolieri un pasažieri, kurš brauca bez biļetes. Konflikta dēļ kontrolierim lauzts deguns un bezbiļetniekam salauzts pirksts. Abi cietušie hospitalizēti.
Pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas "Rīgas satiksmes" Kontroles dienesta darbinieks ar iesniegumu par viņam nodarītajiem miesas bojājumiem vērsās Valsts policijā.


zinja pati par sevi dikti izklaideejosha :> vienam deguns, otram pirksts :> smalks tejaateris bijis :> galvenais, ka abi hospitalizeeti :>
01:24 pm - Chicken hotpot
vista podaa :)
04:27 pm - Cherry Bakewell cake
kaarajam zobam
10:56 pm
ja godigi, tad negribas uz praagu. nemaz. jaa, uz to miestu moraavijaa - jaa!
bet ne uz praagu. bet gan jau sestdien naaksies aizvelties uz pilseetu.. un tad jau aizstaigaashu liidz tam vienam forshajam krogam, kur peedeejaa reizee dzeeraam alu un kur tas bija pa draudzigaam cenaam..
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:21 am GMT.