smth
January 7th, 2009 
01:28 am - Вероника больше не придет
Вероника больше не придет. Pirms laikam pusgada gandriiz hk man sho filmu atmeta. Beidzot piekjeeros taas skatiishanai. Jaa! Panjeema mani. Jaa! Noticeeju. Patiesa likaas. Un uzrunaaja. Pilniigi skaidrs, ka shobriid sho filmu patureeshu.
Saakumaa skatiijos un domaaju, kas tas par sviestinju, bet... peec tam..
Nu, jaa – vari dziities pakalj visaadiem labumiem, bet sirds ir tas, kas tev vienmeer buus un paliks.. un ilgosies neba materiaalaas lietas.. bet gan sirdssiltumu..
09:38 am
gulejusi esmu 6h. veja gaudosana aiz loga krietnu bridi nelava aizmigt. vejs aiz loga joprojam gaudo, tomer diena tas neizklausas tik biedejoshs. japagulj vel kadu bridi.
06:11 pm - Goodfellas (1990)
Turpinaam tiiriit cieto disku... noskatiijos Goodfellas (1990) . Staasts iz dziives par mafiju.. varbuut esmu saakusi paarsaatinaaties ar filmaam, jo taas pamazaam saak likties vienveidiigas, bez paarsteiguma mirklja. Uztver visu kaa ir, pazuud briinums. Nee, nu filma it kaa nebija slikta. Visnotalj skataama, un pastaasts ir veikli veerpts, tomeer... kaut kas nav. Varbuut jaanoskataas kaadas paaris multenes, lai izveedinaatu galvu... un tad varbuut speeshu normaalaak uztvert filmas. Shobriid sanaak aptuveni triis filmas dienaa noskatiities... varbuut tieshaam jaauztaisa neliela pauze..
11:00 pm
vakarnakt un sodien dienas dalju pamatigi putinaja. tagad tads smuks meness spid un pilnas debesis zvaigznu... piesals..
11:45 pm - Madagascar (2005)
Lai atpuutinaatu galvu no filmaam, noskatiijos atkal Madagascar (2005). Tomeer jauka taa multene ;) un tie zveerulji atkal un atkal liek pasmaidiit ;)
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:24 am GMT.