smth
January 6th, 2009 
11:07 am - Futurama: The Beast with a Billion Backs (2008)
Vakar vakaraa, lai kliedeetu nelielu nomaaktiibu, peec zekjes pabeigshanas un the mist veel noskatiijos Futurama: The Beast with a Billion Backs (2008). Veelreiz paarliecinaajos par to, ka futurama ir viena no labaakaajaam multeneem ;) nu, patiik man tas humorinjsh ;) un joprojaam miiljaakie varonji ir benders un lila :>
Laikam atgriezhoties riigaa buus jaanoskataas maajaas esoshaas futuramas sezonas ;)
03:52 pm
vakarnakt sapni redzeju musu sekretariti agnesi. kaut ko nemamies ar slepem. laikam sportlat sakara.
04:14 pm
Adiiju un skatiijos armin only.imagine 2008. pa smuko. Riktiigais kaardinaajums radaas aizlaist liidz niiderlandei uz kaadu shaada veida pasaakumu. Nez, kaut kaa shkjiet, ka riigaa tik forshi nav. Atgriezhoties riigaa laikam paluukoshu, kas tiek vispaar shajaa jomaa piedaavaats ;) ja ir kas sakariigs, tad varbuut izdosies arii kompaaniju normaalu atrast ;)
Vispaar atkal visaadas idejas par briivaa laika aizpildiishanu radushaas.. tagad tikai netaa jaapaurkjeejas ;)
Un veel priecinjsh ir tas, ka mammas telefonam netu pieshkjiilu. Tagad vismaz saveejam reekjinu tik milziigu netaisiishu ;) mamma tik un taa saveejo nespeej izpildiit meenesha laikaa – ne tik daudz vinja to telefonu izmanto ;> skatos tagad uz savu motorolu un briinos – viss tik kraasains un liels ;) peec siemens`a tieshaam riktiigaas paarmainajs ;) jaanokauj aatraak siemens, lai atkal uz motorolu vareetu paariet ;) a varbut vienkaarshi jaapaariet atkal uz motorolu?
06:25 pm - George Gently
Labaakajaas hallmark tradiicijaas - George Gently
Visnotalj raams un mieriigs krimikjis.. par leenu prieksh manis, tomeer ar vietaam diezgan jauku britu humoru.
Hmmz... varbuut tomeer meegjinaat paarkaapt sev paari un saakt skatiities mis maarplu? :D varbuut humora deelj speeshu noriit to raamumu? :D nezin vai :> vienreiz gadaa uz kaut ko taadu varu sanjemties, bet regulaari.... neee! :)
08:40 pm - Goin' South (1978)
Goin' South (1978)
Nikolsons jauniibaa..hmmz.. taads pats kaa vecumaa ;) zelta mekleetaaji, laupiitaaji... romantikas apviita filma ;) paarmainjas peec nebija nemaz tik slikti kaut ko taadu noskatiities.. lai saprastu, ka varbuut ar to arii buutu jaaapstaajas? ;)
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:24 am GMT.