smth
January 2nd, 2009 
12:45 am
peter gabriel. downside up.
11:51 am
Juutos izguleejusies un beidzot arii galva nesaap. Turklaat juutu, ka atkal ir veelme piekjerties adiishanas darbiem. Vairaak nekaa nedeelju viss staaveeja pamests novaartaa – ko lai dara – sveetki panjem laiku ;)
Shoriit, kameer sakopu duksi – izmazgaaju blodinjas, iedevu njammu un tiiriiju kastiiti, atcereejos jaunaa gada nakti.. es tachu peec divu gadu paartraukuma iekaapu zaabakos uz papeezha. Un... man bija liels paarsteigums par to, cik forshi tas ir ;) ok, pa ledu nebija nemaz forshi paarvietoties, bet citaadi..nu, tik ljoti sievishkjiigi, vai? ;) shkjiet, ka kaadaa briidii nodoshu timberland un nopirkshu vienus smukus un eertus augstpapeezhu zaabakus. Izieshanai ;). Ikdienaa gan nespeetu nepaartraukti taados paarvietoties – dublji, ledus, sniegs nav domaats smalkiem zaabakiem.. bet reiz pa reizei, kad vajag taa, lai smuki, tad – jaa! Noteikti! ;)
Vispaar janciigi – atkal mani augsto papeezhu maanija atnaakusi... vasaraa tachu tieshi taada arii bija klaat un tad arii nopirku sev taas smukaas kurpiites.. tiesa, riigas veikalos ir viena liela probleema – smukus un galvenais eertus apavus uz augsta papeezha man ir pagruuti nopirkt. Laikam gan galvenais, pie kaa piekasos – apava eertums. Nu, ja jau laikojot nejuutos eerti, tad staigaajot buus 100reiz briesmiigaak...
Shodien atkal ir diena, kad vesela kaudze visaadu ideju naak praataa. Visaadi plaani un planchiki par to, kaa piepildiit savu aarpus darba laiku ;) atgriezhoties riigaa, shkjiet, ka vajadzees atkal paskatities pasaakumu plaanu... jaanopeerk biljetes, kur taadsa vajadziigas, jaaizdomaa kaartiigi marshruts, ja biljetes tur nav vajadziigas... vaardu sakot, jaaizdomaa, kaa piepildiit savu gadu ;) pagaajushajaa gadaa jau saaku apguut iemanjas shajaa lietaa, gan jau arii shogad izdosies.. vispaar, tikko ienaaca praataa doma... varbuut atkal jaasagaida kaada airbaltic akcija un jaanopeerk biljetes uz oktobri-novembri – atvasaru pabaudiit kaut kur tur, kur ir siltaak.... ar tuurisma agjentuuru gluzhi negribas braukt, jo pashai kaut kaa shkjiet forshaak – pats savaa ritmaa rosies apkaart, guli tik ilgi, cik patiik, vazaajies tik ilgi un tur, kur patiik.. vienkaarshi dziivo taas vietas dziivi kaa jebkursh cits shajaa vietaa... jaapadomaa par to. Vieniigais..izskataas, ka kaut kas buus jaadomaa fotoaparaata lietaa... shobriid maneejam akji ir tik suudiigi, ka vaaks.. ;( bet gan jau izdomaas, ko ar to dariit...
Jebkuraa gadiijumaa – plaani man saak rasties galvaa, un tas ir pats galvenais.
01:46 pm - Ночевала тучка золотая
Ночевала тучка золотая. Pietruuka graamatas. Skatiijos un jutu, ka ir lietas, kas man nav liidz galam labi saprotamas. Laikam jaanopeerk graamata buus un jaaizlasa.
Ne viegla filma. Smaga un saapiiga. Turklaat visu laiku jutu, ka skatos no shiis dienas notikumu gaitas filmu, nevis 1944.gada.. arii filma „12” ik pa briidim atminjaa naaca..
07:02 pm
vairs nekadu liktenja ironiju shaja laika. tikai un vienigi love actually.
08:45 pm - Chasing Sleep (2000)
Chasing Sleep (2000) . Nezinu. Nogarlaikoja. Jo bija diezgan paredzama.
Secinaajums – jaagulj normaali un tad nekaadi sviesti nenotiks :>
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:21 am GMT.