smth
December 30th, 2008 
02:26 pm
kaarteejo reizi paarliecinaajos - tiklidz esmu ilgaaku laiku prom, taa manii paraadaas grafomaans :D rakstu un rakstu un rakstu. nepilnas nedeeljas laikaa atkal devinjas lapas sadrukaatas :)labi, ka shodien no taam sanaaca tikt valjaa :D
beidzot shodien var saakt atvilkt elpu..peedeejaas dienas no riita liidz vakaram lielaa meeraa pavadiitas virtuvee. njemaamies ar mammu kaa negudras.. nu, gribeejas vinjai taa kaartiigi ar koleegjiem nosvineet savu jubileju.. viesi pie galda, visi eed un dzer, un mamma smaida un man beidzot arii ieksheejs miers.. varees vairaak piekjerties savaam atpuutas lietaam.
shodien liiga visu dienu zvanaas. atkal uzpeldeejushi taadi jautaajumi, kur liigai pietruukst padoms.. staastu vinjai, kas buutu daraams, vinja izdara un pasaka, kaadu atbildi sanjeemusi.. un turpinam domaat, ko taalaak dariit.
nezinu, kaut kaa shodien nekaitina tas, ka vinja jau 6 reizes paguvusi piezvaniit.. laikam tieshaam ieprieksheejais atvaljinaajums paliidzeeja atlaist darbu. ljaava saakt skatiities uz to visu nedaudz citaam aciim. un tas ir labi.
kas veel? saak pietruukt draugi. paaris dienas atpakalj ar sanitu pusstundu pa telefonu nopljaapaajaam, ar inesi vakar nedaudz draugos uzsitaam klachu.. bet pietruukst astra un sigita.. un pietruukst tie nedeeljas nogales izbraucieni.. pamazaam saak kaaroties riiga.
duudinieks arii taads nekaads. kliist pa maaju seeriigaam aciim. reiz pa reizei pakaujaas. nav vinjaa apmierinaatiibas sajuutas.
05:49 pm - taa melo tvnets uz jauno gadu man :D
JAUNAVA. Zvaigznes iesaka nopietni attiekties pret šī gada notikumiem, daudz darboties, likt pamatus turpmākai dzīvei. Izmantojiet savu loģiku, lai pieņemtu lēmumus, bet neatsakieties no intuitīvām sajūtām. Nelieciet materiālās vērtības uz galvenā pjedestāla! Lielu uzmanību šajā gadā būtu vēlams pievērst pašsajūtai un veselībai. Sievietes noteikti var padomāt par attiecīgas diētas ievērošanu, masāžas kursa uzsākšanu, bet vīrieši – doties uz sporta zāli. Romantiskajā plānā, jūs gaida jauni piedzīvojumi. Neatkarīgi no tā, vai esat precēts vai brīvs, meklēsiet iepazīšanās iespējas, gribēsiet izbaudīt iemīlēšanās lidojumu. Blakus izklaidēm, nepiemirstiet arī par redzesloka paplašināšanu, kaut vai dodoties kādā ārzemju braucienā.
10:30 pm
duksis beidzot atdzivojies. paris dienas staigaja un naudeja. sovakar beidzot man bija laiks ar vinu paspeleties, un vinjas acis beidzot paradijas prieks. kakim vienkarsi bija vajadziga kripatina manas uzmanibas.
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:24 am GMT.