smth
December 16th, 2008 
10:31 am - Koalīcijas partneri gatavi diskutēt par TP ierosinājumu samazināt ministru skaitu
Publicēta: 10:08 16.12.2008.

Rīga, 16.dec., LETA. Valdošās koalīcijas frakciju vadītāji konceptuāli atbalsta Tautas partijas (TP) ierosinājumu būtiski reformēt Latvijas valsts pārvaldi, aptuveni par trešdaļu samazinot ministru skaitu.
Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis aģentūrai LETA teica, ka ideja par ministru skaita samazināšanu krīzes apstākļos ir atbalstāma un ZZS frakcija ir "atvērta sarunām".
Pēc Brigmaņa domām, koalīcijas frakcijām ir jāsēžas pie sarunu galda un kopīgi jāvienojas, kuras ministrijas būtu apvienojamas un kas tās vadīs.
Arī apvienības "Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (TB/LNNK) vadītājs Māris Grīnblats aģentūrai LETA atzina, ka "ministriju skaits pēdējos 10 līdz 12 gados dažādu iemeslu dēļ ir pieaudzis". TB/LNNK pārstāvis atgādināja, ka savulaik ar labklājības un veselības jautājumiem nodarbojās viena ministrija, tāpat kā ar vides un reģionālās attīstības jautājumiem. Deviņdesmitajos gados arī kultūras un izglītības jautājumi atradās vienas ministrijas pārziņā. Vēlāk šīs ministrijas dažādu apstākļu dēļ tikušas sadalītas.
"Tēvzemieši" vispirms vēlētos zināt premjera Ivara Godmaņa (LPP/LC) viedokli par TP valdes piedāvājumu. Grīnblats arī norādīja, ka visām koalīcijas partijām šis jautājums būs jāapspriež savās valdes sēdēs, kā arī jāizdiskutē pie koalīcijas sarunu galda. "Individuāli neviena koalīcijas partija neko valdības sastāvā samazināt nevar," teica Grīnblats.
Kā ziņots, TP vadītājs un iekšlietu ministrs Mareks Segliņš intervijā Latvijas Radio ir paziņojis, ka TP rosina valsts pārvaldē veikt kapitālu pārbūvi, jo uzņēmēji, kuri ir lielākie nodokļu maksātāji, to vairs "nespēj pavilkt". Šo iemeslu dēļ TP šonedēļ vērsīsies pie premjera Ivara Godmaņa (LPP/LC) un koalīcijas partneriem ar piedāvājumu pārskatīt ministru un ministriju sastāvu, īpaši aicinot samazināt ministru skaitu.
Segliņš kā piemēru ministru darba optimizācijai minēja savulaik jau izskanējušo aicinājumu likvidēt e-lietu ministra amatu, kuru varētu aizstāt neliels sekretariāts pie premjera biroja. Kultūras ministrija varētu tikt apvienota ar Izglītības un zinātnes ministriju, Ekonomikas ministrija - ar Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministriju, bet Vides ministrija - ar Zemkopības ministriju, kā piemērus minēja TP līderis.
TP skatījumā, valdībā varētu palikt 11 līdz 12 ministri. Pašlaik valdībā ir 19 ministri, bet divi no tiem - īpašu lietu ministri integrācijas un Eiropas Savienības līdzekļu apguves lietās - līdz ar gadu miju amatus zaudēs.
Segliņš uzsvēra, ka arī TP ir gatava solidāri atteikties no ministriem. Politiķis uzsvēra, ka partijai neesot uzstādījuma, kuru ministru posteņus TP ir gatava ziedot, bet kurus gribētu par katru cenu paturēt, jo koalīcijas partijām ir jāsēžas pie sarunu galda un šis jautājums jāpārrunā.
Ministrs pauda viedokli, ka šādas reformas ļautu efektīvāk atrast ietaupīšanas iespējas, jo pašlaik esot vērojami gadījumi, kad ministriem, kuri savos posteņos sēž gadiem, ierēdniecībā ir izveidojies plašs draugu un paziņu loks, pret kuru tagad ir grūti vērsties.
Taujāts, vai ir iespējamas arī pārmaiņas valdošās koalīcijas sastāvā, Segliņš uzsvēra, ka pašlaik Latvijā ir izveidojusies krīzes situācija, kad svarīgāk par partiju intrigām ir pieņemt valstiski nozīmīgus lēmumus, tāpēc, piemēram, ja Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) izgāzīs novadu reformu, Godmanim būs jāvērtē, vai viņam ir rīcībspējīga valdība, kura šādus valstiski svarīgus lēmumus spēj pieņemt. Segliņa vērtējumā, pagājušajā ceturtdienā ZZS nav rīkojusies valstiski.
11:45 am - Mini meatloaves
mazais viltotais zakjis.
12:59 pm
stadija... liiga saaka lasiit spamu :D bet shis jau saaka pat uzjautrinaat :D

No kungs Pell Gordon
Es Gordon kungs Pell No Harlsden, Ziemeļrietumu Londona, šeit Anglijā. Es darbu Natwest bankas Corporation Londonā. Es rakstu jums no sava biroja, ka būs ārkārtīgi labums gan no mums. Manā departamentā, kas ir palīgs vadītājs (Greater London Regional Office), es atklāti pamestā summa ASV dolāru 12,5 miljoni ASV dolāri (divpadsmit miljoni pieci simti tūkstoši ASV dolāri) veido kontā, kas pieder vienam no mūsu ārvalstu klientiem Late Mr.Thompson Morrison Amerikas pilsonim, kas diemžēl zaudēja savu dzīvi plaknes crash no Alaska Airlines Flight 261, kas crashed par Jan 31 2000, tostarp viņa sieva, un tikai meitu.
Izvēli, sazinoties Jums ir raisījušas no ģeogrāfiska rakstura no tā, kur tu dzīvo, jo īpaši sakarā ar jutību, transaction.and konfidencialitāti šeit. Tagad mūsu banka ir gaida jebkuru no radiniekiem nāk-up uz prasību, bet nevienam nav darīts that.I personīgi ir neveiksmīgi atrast radinieki par 2 gadiem, tagad, es centīsies savu piekrišanu, lai jūs kā tuvāko radinieku / Vai saņēmējam mirušo tā, ka ieņēmumi no šī konta vērtē pēc 12,5 miljonu ASV dolāru apmērā var maksāt jums.
Tas tiks izmaksāti vai dalīta minētajās procentus, 60%, lai mani un 40% uz jums. Man ir nodrošināti visi nepieciešamie juridiskie dokumenti, kas var tikt izmantoti, lai pamatotu šo prasījumu mēs veidošanā. All i nepieciešams, ir aizpildīt jūsu vārdiem, lai dokumentus un legalizēt to tiesa šeit, lai pierādītu, jūs kā likumīgās saņēmēja. All i pieprasīt, tagad ir jūsu godīgu sadarbību, konfidencialitāti un Trust, lai varētu mūs redzēt šo darījumu,. Es garantiju jūs, ka tas tiks veikti saskaņā ar likumīgu vienošanos, kas aizsargās Jūs no jebkura pārkāpjot likumu.
Lūdzu sniegt man šādu: tas ir ļoti ļoti aktuāla lūdzu.
1. Pilns nosaukums
2. Jūsu tiešā mobilā tālruņa numuru,
3. Jūsu kontaktu adresi.
Kas notika ar metodisko meklēt, es nolēmu sazināties ar jums cer, ka jūs atrast šo priekšlikumu interesants. Lūdzu, jūsu apstiprinājumu par šo ziņojumu un norādot jūsu intereses, sniegt Jums vairāk informācijas. Endeavor ļaut man zināt savu lēmumu, cik drīz vien iespējams,

Ar laba vēlējumiem,
Kungs Pell Gordon
Tel: +447024069968
03:11 pm
liidz asaraam paarsmeejaamies :)

paldies bb :)
04:18 pm - Godmanis: Valdību plānots sašaurināt līdz 11 ministrijām, saglabājot esošo koalīciju
Publicēta: 16:03 16.12.2008.

Rīga, 16.dec., LETA. Valdību ir plānots sašaurināt līdz 11 ministrijām, saglabājot esošo valdošo koalīciju un politisko pārstāvniecību starp partijām, šodien pēc valdības sēdes paziņoja premjers Ivars Godmanis (LPP/LC).lasiit taalaak )
06:49 pm
shii diena. bet laikam jaasaak ar vakardienas vakaru.
vakar vakaraa ilgi ar ivarinju-piparinju par ljoti daudz ko runaajaam. saakot ar politisko un ekonomisko situaaciju valstii, beidzot ar datoriem. tieshaam sirsniigs vakars sanaaca. beidzot muusu palielaa vecuma starpiiba ir saakusi izliidzinaaties. beidzot mums ir aizvien vairaak kopiigu lietu, par ko runaat. jaa, esmu siikaa maashele, bet tas jau viss ir nedaudz savaadaak...
guleet sanaaca liidz ar to ljoti maz.. turklat duudinieks atkal kaut ko njeemaas ap aardurviim. nezinu, kas vinjai pauriitii notiek, bet peedeejaas triis naktis vinja knibinaas un knibinaas gar ardurviim..
riita izbrauciens liidz gaujas ielai un atpakalj. nepierasti, jo darba dienu riitos tomeer paarvietojos kaajaam. lai gan - interesanti. peec tam atkal maajas un pasts. sanjeemu shoriit visskaistaako atklaatni ;)) kakjis un navona laukums ;) ak, kas par atminjaam no nesenaa atvaljinaajuma uzvirmoja! :) fantastiska atklaatne. cilveecinjsh, kas to atsuutiija pat nespeej iedomaaties, cik ljoti preciizi ir uztraapiijis ar to atklaatni :) un, protams, kaarteejaa atklaatne bija janosuuta arii man. atkal uz somiju :) pastaa krietnu briidi shodien naacaas gaidiit - reekjini, pensijas.. viena kundziite saaka klaigaat un vainot pasta darbiniekus par to, ka vinjai neesot apreekjinaata pensija shodien.. nu, ko taads pasta darbinieks var liidzeet??? a neko. bet riitu gan pabojaaja shii kundziite. viena cita kundziite saaka aurot par to, ka vinjai jaanjem numurinjsh.. nu, smiekliigi - citi var pagaidiit, bet tu nee. nu, tad naac citaa laikaa ;>
darbs.. atkal ugunsgreeku dzeeshana. atkal viss ir paaris stundaas jaatrisina. var just pilnmeeness ietekmi. nogurums laikam tieshi taapeec arii ir. it kaa ar praatu gribas shodien uzcept kaadus gardus cepiishus, lai riit uz darbu panjemtu, bet kjermenis saka - nevaru un negribu... dzeru tagad no riita neizdzerto kafiju un ceru, ka tomeer izdosies sevi pierunaat uz nashkju gatavoshanu.
kjimereeties nemaz negribas. un arii tas laikam ir noguruma deelj. un arii noteikti mazguleetaa nakts ir pie vainas. iztureet veel shiis piecas darba dienas. un paguut to, ko gribas paguut liidz atvaljinaajumam. un tad... tad buus vieglaak ;) 22 dienas... aarpraats tas tachu ir daudz ;) vieniigais - pa vidu baigi daudz sanaak sveetku :D tad jau taas dienas aatraak paies :)galvenais atkal neiedziivoties alergjijaa, kaa tas sanaaca pagaajushajaa gadaa. un varbuut tad arii radiisies ziemassveetku sajuuta. shobriid it kaa formaali maajaas ir gan vainags, gan tapinu daavanas, gan cepu piparkuukas, bet kaut kas pietruukst patiesai sveetku sajuutai. tomeer.. ceru, ka atnaaks arii shii iipashaa sajuuta.
10:14 pm
maaja atkal smuki smarzho peec piparkuuku garshvielaam ;) shodien miikla, bet riit cepshu. jaaiepeerk veel piens riitdienai. uzceps to dzeervenju kuuku ;)
ziemassveetkus mudinu naakt manaa maajaa :))
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:30 am GMT.