smth
December 7th, 2008 
01:42 pm
shoriit ljaavos ilgaakai guleeshanai ;) vismaz reizi nedeeljaa tachu driikst pa gultu valjoties tik ilgi, cik veelies ;)) beidzot pabeidzu arii mezhoniigo piiraagu ceturto dalju. kaut kaa peedeeja laikaa taa ljoti leeni lasiijaas, bet shoriit sapratu, ka nav ko vilkt to kakji aiz astes un jaabeidz lasiit :D patika! tieshaam patika ;) shii ir veel viena piiraagu dalja, kas likaas tieshaam gana aizraujosha ;) hmmz. nez, man shkjiet, ka vareetu buut arii piektaa dalja, kur notikumi tomeer risinaasies starp riisu piiraagiem un mandariiniem ;) gaidiisim..varbuut sagaidiisim ;)
saaku praatot, ko shovakar pirms guletieshanas lasiit. vareetu atkal kaadai pabiezai bernu graamatai piekjerties ;) hmmz..varbuut atkal izlasiit harijus poterus? :D redzees, liidz guleetieshanai veel ir gana ilgs laiks.
veel shii riita priecinjsh ir svaigi maltaa vaniljas kafija. tomeer ir forshi, ka maajaas uzradaas kafijas dzirnavinjas..taa smarzha un garsha. un patiesiibaa pats process tieshaam ljoti piedien leeniem un gariem riitiem :)
saaku tapinaat veel vienu daavanu :) kad ieraudziiju sho ideju, tad man bija pilniigi skaidrs, kurai no meiteneem taa vareetu piestaaveet. taada smalka lieta ar odzinju :) ceru, ka viss izdosies ;) saprotu, ka tapinaashana buus gana ilga, tomeer tas buus no visas sirds ;)) bus veel tikai beigaas atbilstosha lentiite jaatrod, lai gan aptuveni zinu, ko gribu, bet redzes, tapinaashans gaitaa sapratiishu, vai tas, kas ir it kaa padomaa, tieshaam derees. un veel sapratu, no kuras dzijas tapinaashu zekjiishu paari :) tikai dikti gribas taadas gana greznas taas uztapinaat ;) lai patiktu :)
paraleeli noskatiijos 10,000 BC (2008). gana skataama bilde ar pavieglu saturu. dazhbriid gan bildiite visnotalj labi patika. tomeer laikam gan pietiks ar vienu noskatiishanos shai filmai.
un veel. beidzot saak kaaroties visaadas ziemassveetkus dziesmas klausiities ;) nu, ja - galu gala otraa adventes sveetdiena tachu ;) un shodien atkal buus lielais piparkuuku cepiens ;) shoreiz miiklai ir vairaak garshvielu pieshauts ;) jaabuut kaartiigaam PIPARkuukaam :) bet cepshanu atlieku uz veelaaku laiku :) kaut kaa pashai shkjiet, ka cepshanas darbiem jaanotiek tad, kad aiz loga jau tumshs - tad taa piparkuuku smarzha padara visu siltaaku un gaishaaku.
turklaat peec pagaajushaas sveetdienas secinu, ka ir ljoti labi piekopt astras metodi - sagatavot vairaak vai mazaak visu naakamai nedeeljai liidzi njemshanai uz darbu. shonedeelj baigi eerti bija tas, ka no riita zinu, ka to un to varu ielikt kastiitee un panjemt liidzi uz darbu, lai peec tam sasildiitu un normaali paeestu pusdienas. tas noziimee, ka vakaraa buus ne tikai piparkuuku cepshana, bet arii liidzi njemamaa gatavoshana.
un pilniigi nesaprotami laika apstaaklji aiz loga. vienu briidi liist, otrajaa jau slapjsh sniegs, tad atkal uzliist. eh..sajucis viss dabai... tomeer gribas sniegu, lai tomeer aiz loga gaishaaks viss ir.
un veel. beidzot atklaatne uz krieviju arii aizraapojusi. riit no riita vareeshu suutiit naakamo prom. savaadi gan, ka man peedeejaa laikaa nav bijusi neviena ;( :) esmu aizsuutiijusi (liidz adresaatam nonaakushas) manas 16 atklaatnes, bet sanjeemusi esmu tikai 12 :( :) ceru, ka riit pasta kastee man tomeer buus patiikams paarsteigums atklaatnes veidaa ;)
07:02 pm
love is sudden revelation, a kiss is always a discovery.
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:29 am GMT.