smth
December 2nd, 2008 
09:08 am - Garfield
garfield
09:09 am
nezinu, kas naktii mani vajaaja, bet guleets ir maz un slikti. vakaraa knapi ap pusvieniem sevi iedabuuju gultaa. visu nakti ik pa stundai modos. visaadi sapnji gan tomeer paguva raadiities. un briizhos, kad modos, domaajaas visaadas lietas par darbu.
vaardu sakot, riits shoriit ir nekaads. bet gan jau. pusdienslaikaa atkal jaadodas buus pastuteet zaljaas kolonnas. tomeer ceru, ka shoreiz buus tikai pastuteeshana, nevis piesmieshana. nedaudz, protams, uztraucos par to, kaa imantam ies. baidos nedaudz no taa, ka vareetu notikt nenormaals piesmeejiens un pienjemti 'nedaudz' achgaarni (vai varbuut labaak - 'savaadi'?) leemumi.
ar nepacietiibu saaku gaidiit pasaakumu sestdien, kad ar koleegjiem dosimies uz viesu maaju starp sabili un kandavu. skaidrs, ka man kompaanijaa buus agnese. bet var gadiities, ka mees buusim arii vairaak domubiedri, kas peec viesu maajas un pirts pasaakuma dosies taalaak apceljot kurzemi rudeniigajaa ziemaa :)
vakar beidzot mana atklaatne liidz new orleans nokljuvusi. shodien uzsaak celju naakamaa atklaatne uz asv - uz colorado springs.
11:14 am
visi tik nervozi. bet vai tas ko mainiis? bankrats ir un paliek bankrats.
10:13 pm
un vispaar. gribeejaas dimantinjam ap kaklu krist aiz priekiem, bet kaut kaa sakautreejos.. :)
tomeer - joprojaam vinja ir tuva un miilja :)
zheel, ka daavana vinjai nav gatava. naaksies suutiit uz amoriku pa pastu:)) nezin kaadeelj biju iedomaajusies, ka vinja tomeer atbrauks arii uz ziemassveetkiem shurp.. a nekaa :(
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:25 am GMT.