smth
November 29th, 2008 
12:09 am
par daudz domaju. vienkarsi par daudz.
08:17 am
kaut kaada nemieriiga nakts. vakar vakaraa kaiminji ilgi klausiijaas muuziku..shkjiet, ka ap kaadiem 3-4 viss noklusa... ik pa briidim aiz loga gaudoja auto signalizaacija..
tomer shorit neguljas. nespeeju vairs ilgaak iztureet gultaa, klausoties radio. jaaparosaas pa maaju un jaagaida kurjers. kameer slinkums nav atnaacis ciemos, jaasaak domaat kaut kas piparkuuku un ziemassveetku kuuku cepshanas jautaajumaa :)
03:39 pm
saaku paleenaam dusmoties.. kur tas sasodiitais kurjers??? grjjj...
vinja deelj netieku nekur projaam. labi... veel paaris stundas pagaidishu un tad laidiishu uz veikalu, peec sastaavdaljaam piparkuukaam, kaadai ziemassveetku kuukai un seenju sacepumam. shovakar man buus pilna maaja gardu smarzhu.
10:11 pm
kurjers taa arii neatbrauca. pirmdien zvaniishu shkjendeeties. vismaz buutu pabriidinaajushi par to, ka neviens nebuus un nav ko gaidiit.
tagad taisiishu piparkuuku miiklu, lai liidz riitam ledusskapii nostaavaas. veikalaa noshkjendeejos pie sevis par to, ka visi ir izpirkushi malto kardamonu. labi, ka maajaas veel kripatinja ir. zhaaveetas dzeervenes arii neatradu. riit braukshu abas shiis lietas mediit.
sacepumu riit no riita cepshu. shovakar negribas.
11:22 pm
a bet cuba libre rullee ;) tomeer galvenais, lai piparkuuku miikla riitaa rulleetu :D
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:23 am GMT.