smth
November 23rd, 2008 
08:42 am
oms labs. sniegs aiz loga putinaas...veejsh arii ir..raaaaadijooo piesoliija, ka viss veel vairaak buus dienas gaitaa - i veejsh pieaugs, i sniegs vairaak snigs.. un laika prognoze esot 4. bet kaut kaa nejuutu...
fonaa skan liivu egliite un..smaidaaaas..plataa smaidaa ;)
jaaizkraamee un jaasakraamee graamatu kaudze - jaatrod paaris graamatas, un tad varees domaat, kaa dienu piepildiit ;)
03:55 pm
visu dienu putina. kaa beerniibaa tas skats aiz loga. nemiiliigs laiks. ar nelielaam shausmaam domaaju par to, kaa riit nokljuut uz darbu - ierasti kaajaam, vai tomeer izmantot sabiedrisko transportu.
graamatas izshivereeju. atradu to, ko mekleeju. dziljaak kaudzee iekaartoju taas, kuras zinu, ka kaadu briidi nebuus vajadziigas.
duudinieks shodien vai nu pa datoru, vai radiatoriem dziivojas ;) ziema naak :D vienu briidi gan dators pateicoties vinjas pakaljai izsleedzaas ;) tieshis sarunas laikaa ar astru :D buus laikam uzmaniigaak jaavaktee taa duksenes pakalja, lai nepaarkarst dators ;)
pusdiens-vakarinjas arii sagatavoju. shoreiz piekjeeros saknju sauteejumam :) dazhas lietas sagatavoju arii uz priekshu, lai var pa nedeelju taas izmantot un uztapinaat to, kas kaarojas pa nedeelju :))
par godu laika apstaakljiem lielo kannu ziemas teejas uztaisiiju :) nezinu, kaut kaa peedeejaa laikaa vairaak zaalju teejas gribas dzert. visaadas zaljaas un sarkanaas laikam esmu nedaudz atdzeerusies. pati jau pie sevis nosmeejos, ka izveelos eedienu un dzeerienu zinjaa taas lietas, kas tipiskas latvijai :) vienkaarshi organisms prasa to, kas ir paziistamaaks :)
zekjes adiishana shodien arii pabiidiijaas krietni uz priekshu ;)) triis reizes gan izmantoju paliidziibu draugam (mammai) :)), lai tiktu galaa ar to papeedi ;) bet, jaatziist - izdevaas! :)ja visas maajas lietas izdariishu, tad vakaraa atkal piekjershos adiishanai un laikam tad arii zekji shodien varees pabeigt. bet nekaada nelaime nebuus, ja to izdariishu riit :)
vaardu sakot, oms joprojaam labs.
07:05 pm
shaadam aukstam laikam piedien kakao. smarzho dikti gardi - kakao un kaneelis, un cukurs, un piens...mmmmm...vajadzeetu uzcept kaadu cepiiti. bet pagaidaam nespeeju saprast, ko manas garshas kaarpinjas prasa. jaapadomaa. varbuut jaapashkjirsta receptes. gan jau kaada ideja naaks praataa. it kaa gribeetos kaut ko piparkuukveidiigu, kaut ko ar stipraam un siltaam garshvielaam. jaapadomaa.
veel sapratu, ka gribas maajaas tomeer tos zhaaveetos aabolus. buus jaasagriezh kaadi aaboli un jaasaliek, lai zhuust. gards tas nashkjis ir ;)
aiz loga joprojaam plosaas veejsh un sniegs.. logs nedaudz aizsnidzis un apledo arii. tomeer maajaas ir labi, silti un mieriigi. vajadzees vairaak svechu nopirkt, lai ir ko shajos garajos vakaros kurinaat.
nu, ko..jaaturpina tapinaat zekjeles :) tad varees kjerties citaam adaamajaam lietaam klaat. beidzot atradu dzhemperi, ko adiit no taas miikstaas un forshaas peleekaas dzijas, ko nopirku pagaajushaajaa sestdienaa. oi..veel taas ziemassveetku daavanas...ceru, ka paguushu visu izdariit.
un veel, lai cik tas nebuutu muljkjiigi, tomeer patiik man tas ltv1 raidiijums 'ielas garumaa'. incanti tomeer kaut ko uzzinaat vairaak par maajaam, cilveekiem, notikumiem.
11:24 pm
veejsh nedaudz norimis, lai gan veel gana stipri puush..veel pa kaadai paarslai arii kriit. tomeer viss kljuust aizvien mieriigaak. varbuut tas tikai maans, bet vai nav vienalga. aci priecee tas, ka tomeer viss ir krietni gaishaak aiz loga.
lai arii cik janciigi pashai nebuutu, esmu netiishaam saakusi skatiities koru karus. laikam jau meenesi. patiik tomeer. pozitiivaas emocijas izdodas ieguut katru reizi ;)
zekje ir liidz pirkstgalam noadiita. bet baigi negribeejaas kjimereties ar rindinju skaitiishanu, taapeec piekjeeros vestes apadiishanai...viss virzaas uz priekshu un tas priecee. paraleeli apdomaaju naakamaas adaamaas lietas. ideju aizvien vairaak. tas ljoti priecee.
un forshi ir tas, ka duksis taa forshi blakus iekaartojas tajaa briidii, kad apmetos uz diivaana un kjimereejos. vispaar - gana vinja mani. visu laiku seko liidzi, kurp dodos, un apmetas man tuvumaa..
un tagad-marsh guleet! riit sarezhgjiits riits. nedaudz nervozeeju par tikshanos ar britiem. tomeer ceru, ka viss izdosies.
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:18 am GMT.