smth
November 14th, 2008 
05:15 pm
darba dienas beigusies. shodien centos buut labais boss ;))) iisi pirms darba dienas beigaam nedaudz atljaavaamies paseedeet pie shampaniesha glaazes par godu valsts sveetkiem ;)) atnaaca ak un pajautaaja paarmetoshaa tonii, kaapeec es neko neorganizeejot ;))) viens eepasts un - viss ir! :) tomeer priecee, ka tomeer esam tik draudziigi un vienoti - visi, kas bija uz vietas, piedaliijaamies ;) protams, ljoti daudz runaajaam par ekonomisko situaaciju.. nu, jaa.. laikam jau 12% bezdarbs nav vairs pirksta bakstiishana debesiis.. un gan jau ka ikp kritums buus veel lielaaks, nekaa prognozeets.. un gan jau veel kaada banka nonaaks gruutiibaas... naakamie paaris gadi nebuus viegli. un laimiigs varees justies tas, kuram ir stabila darba vieta.
sarezhgjiits laiks buus.

ir arii viena prieciiga zinja ;) beidzot pastkarte ir nonaakusi arii vaacijaa.. nez, kaapeec tik ilgi? :) bet... vai nav vienalga? :)) tas noziimee, ka varu suutiit naakamo ;)
06:42 pm
naacu maajaas un smaidiijaas par to, ka cilveeki, atvadoties, viens otram uz ielas teica: "Prieciigus Tev sveetkus!" ;) arii es taa dariiju, tiesa veikalaa :))koka varde joprojaam man patiik - panjem to koka lietu rokaa un taa ir tik silta un smarzhiiga.. tur arii nopirku krustdeelinjam daavanu vaarda dienaa :) vinja vaarda diena ir arii lv dzimshanas diena ;)

hmmz, ejot pa ielu maajaas, man radaas jautaajums - nez, vai sastreegumi ir saistiiti vienkaarshi ar piektdienu, vai tomeer biezaa slaanii ljaudis dodas 4 dienas pavadiit aarpus riigas? un patiesiibaa klusi pie sevis nopriecaajos, ka man tajos sastreegumos nav jaaseezh...

patiikams paatsteigums mani sagaidiija pasta kastee:) manas pirmaas atklaatnes - no vacijas un somijas :) smaidiijaas taas turot rokaas un lasot :)ir riktiigi labaa sajuuta sanjemt pasta kastee ne tikai reekjinus, reklaamlapeles un katalogus, zhurnaalus... toties sanjemta atkal ir viena mana pastkarte somijaa ;) raiti tomeer viss saak notikt ;)

un veel..tikko iesleedzu tv un skatos ltv1 tieshraidi..staro riiga.. gliiti... ljoti gliiti - iipashi jau opera patika ;) skatos un smaidaas ;)muuzika ir ljoti atbilstoshi izveeleeta...taa, ka pilniigi skudrinjas pa aadu skrien..
buus vien jaaiziet ielaas shajaas dienaas un jaaapskata, kaa tas dziivee izskataas :)
07:27 pm
labs darbinjsh, kas padariits ;)
riit veel divas manas pastkartes celjos prom..viena atkal uz somiju, bet otra uz spaaniju. pamaniiju vienu lietu - pirmajaas atklaatnees bija gruuti izdomaat, ko tad rakstiit..tagad kaut kaa vaardi pashi atnaak un atklaatni izdodas aprakstiit viens un divi ;) un pamaniiju arii to, ka smaidu tajaa briidii, kad aprakstu atklaatni, jo ljoti gribas, lai tas sanjeemeejs arii smaidiitu...
un veel.. kad sanjeemeejs uzraksta pateiciibu par atklaatni, vienmeer uz to atbildu :) un man atkal smaidaas ;)

eh..gribeetos jau izvelties aaraa un paluureet uz to riigu...bet.. nosalushaas ausis saka - paliec ka maajaas.... nu, ja maajaas, tad maajaas.. adiishu.
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:22 am GMT.