smth
November 12th, 2008 
09:08 am - Garfield
garfield
09:49 am
mazs, bet patiikams paarsteigums no riita ;) jau naakampiektdien (21.11.) linda ierodas uz paaris nedeljaam no vashingtonas :)) tas noziimee, ka beidzot atkal varees vinju satikt klaatienee ;)))
01:14 pm
iz LETAs:
12:50 Lieljuksis netieši atklāj policistu pieļautos likumpārkāpumus
12:45 Lieljuksis: No darba Valsts policijā tiks atbrīvoti ne mazāk kā 200 reālu darbinieku
12:04 Lieljuksis piekrīt audita veikšanai Valsts policijā, taču neredz tam lielu jēgu
11:19 Par labiem darba rezultātiem policistiem decembrī izmaksās prēmijas

saak kljuut interesanti, ar ko tas viss beigsies...
06:50 pm
atklaatne uz franciju ir aizceljojusi ;) un taapeec riit savu celju saak atklaatne pie vienas kakju miiljotaajas no pekinas ;)
vispaar incanti...shobriid no seshiem atklaatnju sanjeemeejiem divi bija noraadiijushi, ka vinji ir kakju miiljotaaji :D khe...vai taads taadu atrod? :)
09:34 pm
pagugleeju. atradu paaris interesantas idejas :) pat zinu, kam taadas lietas vareetu uzadiit ;) lai gan dazhas tik ljoti apsiekaloju, ka saprotu, ka kaut kas liidziigs buus vien arii pashai prieksh sevis jaauztapina :)
tagad tikai jaapiebeidz adiijums, kas domaats man, un jaanopeerk smukdzijas un tad varees kjerties pie ziemassveetku daavanu tapinaashanas ;)
10:14 pm
skumjsh secinaajums... ja veel turpinaashu izveikt izpeetas darbus un smelties idejas, tad beigaas veel saakshu adiit zekjes un cimdus, ko liidz pat shim briidim uzskatiiju par garlaiciigu un pinjkjeriigu padariishanu ;>
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:17 am GMT.