smth
November 9th, 2008 
01:50 am
beidzot maajaas.
daiga vakaraa aizvilinaaja uz 'mirage octet' un ingas beerzinjas koncertu maakslas darbinieku namaa. kopaa ar viesmaakslinieku no lietuvas kestuti vaigini vinji tieshaam lika man smaidiit visu koncerta laiku :) taadas riktiigaas vasaras sajuutas radaas :) atcereejos shii gada divus koncertus saulkrastu jazz festivaala laikaa ;)) un iedomaajos, ka varbuut vajadzeetu sanjemties arii uz bilzhu dzheza koncertu... un veel..varbuut tomeer vienreiz muuzha buutu jaasanjemas arii uz taam divaam-triis nedeeljaam montreux festivaalaa. tas, kas kaadreiz beerniibaa saakaas vairaak kaa sevis piespieshana, shobriid ir rezulteejies patiesaa miilestiibaa. atceros beerniinu un garos tumshos ziemas vakarus... un nezin kaapeec aizkjeerusaas man tas - 'un tagad laiks dzhezam'.. cik man bija? 7? 9? daudz vairaak noteikti nee. tobriid man tas viss shkjita - ai, nav ko klausiities pa raaaadijooo, sleedzam aaraa. bet tad kaut kaa sanaaca ieklausiities tajaa, ko tur staasta... un nezin kaapeec man radaas paarlieciiba, ka dzhezs ir manta! tas noteikti jaaklausaas. nu, un peec tam es saaku sevi radinaat klausiities to. riebaas jau, protams liela dalja. jo nesapratu tachu neko ;) bet leenaa garaa klausoties to, kas patiik, saaku atveert durvis uz to, kas ieprieksh varbuut nepatika, jo nebija sapratnes un izpratnes. un tagad tieshaam patiik. un joprojaam atklaaju jaunas lietas, kas iepatiikas ;)
peec koncerta aizshaavu pie agneses. krustdeelinjam daavanu dzimshanas dienaa aizvedu un apskatiijaam vinjas atvaljinaajuma izbrauciena uz taizemi bildes ;) bija bezgala jauki :) kameer paareejie skatiijaas bildes un pljaapaaja, es ar abiem puisheljiem dziivojos pa virtuvi, kur mums bija riktiigaa kraasu darbniica ;) abiem puisheljiem jau nu dikti patika mana daavana - milzoniigie flomiishi un pirkstinjkraasas :) nokjelleejushies gan vinji bija, iipashi mans krustdeels ;)) cieta arii agnese un diivaans ;)) labi, ka taas kraasas ir diezgan viegli nomazgaajamas nost ;)) jauks un sirsniigs vakars sanaaca ;) jaasaka ari milzoniigs paldies agnesei par briinumjauku daavanu no taizemes - rokasspraadzi ;)shobriid pat zheel to njemt nost ;) absoluuti preciizi vinja ir uzmineejusi, kas man vareetu patikt ;)) baltais un jo iipashi peerles man peedeejaa laikaa aizvien vairaak iet pie sirds :)
peec tam izmetu pavisam nelielu pa pilseetu. jutos tomeer paarsteigta, ka tik daudz cilveeku ir pilseetas centraa vienos naktii.
vispaar ljoti priecaajos shobriid par to, ka nedeelju jau speeju dziivot ar sho attieksmes mainju. ceru, ka man izdosies sho sajuutu patureet arii ilgaak. esmu kljuvusi atkal atveerta sabiedriiba un man gribas un arii patiik iet aaraa no maajas ;)
nu,ko.. uz shiis prieciigaas nots var arii doties guleet. jaameegjina no riita agraak pieslieties, lai paguutu veel riit kaut kur nedaudz taalaak aizshaut :)
08:27 am
guleejusi esmu knapi 6 stundas. bet pamodos un miegs vairs nenaak. kaut kaads nemiers iekshaa ir. laikam jaaposhas un jaadodas kaut kur.
vakar nekas nedungojaas no riita. toties shodien atkal klaat ir viena dungojamaa dziesma. nespeeju saprast peec kaada principa vinjas paraadaas. depeche mode tak kaadu briidi nebiju klausiijusies. un she tev.. klaat ir shoriit dungojamaa dziesma. bet laikam jau tieshaam naak tas, kas kaadu briidi nav dzirdeets. nezinu. veeroshu situaaciju taalaak un tad jau varbuut kaada likumsakariiba paraadiisies.
03:53 pm
driiz arii taa buus )
04:06 pm
tev tikai taa shkjiet )
04:26 pm
perrier )
05:02 pm
duuda gulj uz datora un ik pa briidim nopuushas.. it kaa visas pasaules nasta vinjai buutu uzvelta.
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:22 am GMT.