smth
November 3rd, 2008 
08:59 am
pirmaa darba diena peec atvaljinaajuma.
vakar vakaraa ilgi nevareeju aizmigt. ljoti daudz domaajaas par visaadaam lietaam. arii nakti diezgan tramiigi guleeju - ik pa briidim modos. jaatziist, ka pa divaam nedeeljaam esmu aizmirsusi arii savas maajas skanjas. katra neparastaaka skanja liek nedaudz satraukumaa uzmaniigaakai kljuut. zinu, ka tas paaries. vienkaarshi atkal jaapierod.
pamodos gan kaa jau parasti. tomeer shodien iemaniijos izdariit to, ko pirms atvaljinaajuma stundas laikaa reizeem nepaguvu izdariit. kakjis pilniibaa apkopts ;))) un pat riita kafija iedzerta :)) ar vakardienas gardo torti ;) paldies manai jaukajai un sirsniigajai trijotnei par to ;))))
gaaju uz darbu un secinaaju, ka shis tas ir mainiijies divu nedeelju laikaa. shur tur jauni kjeepaajumi uz sienaam :P shur tur skatlogi ir kljuvushi tukshi, shur tur - beidzot pilni :) njemot veeraa to, ka beidzot no maajaam izkasiijos preciizi astonjos, nevis kaa pirms atvaljinaajuma - 8:15-8:20, tad beidzot uz ielas satiku sen neredzeetus pretii gajeejus :) un..visiem atkal peleekas un druumas sejas. visi laikam leenaa garaa saak krist ziemas miegaa. un tik daudzi ir ieteerpushies praktiskajaas tumshajaas kraasaas...man kaut kaa peedeejos paaris gadus ljoti vilina gaishaas virsdreebes. jaa, zinu - nepraktiski - aatri viss paliek peleeks.. tomeer, manupraat, ir pilniigi citas sajuutas - uzgjeerbt melnu vai baltu vai smilshkraasas veejeni..
neskatoties uz to, ka no riita bija salna - zaljaa zaale balta, balta, tomeer shodien uz darbu naacu vestiitee :)) koleegjes pie darba durviim veel noshausminaajaas, vai man neesot auksti :)) nee, nav :)) galvenais, lai cimdi ir rokaas un apavi ar nedaudz biezaaku zoli, lai kaajas nesalst :) ausis piesedz mati :P bet shnobelis pa to pusstundu veel nepaguva nosalt :)
nu, ko.. jaakjeras klaat darbiem.. pa divaam nedeejaam vairaak nekaa 1000 epastu. leenaa garaa jau esmu saakusi shkjirot. bet vispaar - shobriid taads racionaali mieriigais ir iestaajies. prombuutne no visa un visiem pagaidaam paliidz. redzees, cik ilgi. galvenais, lai shodien neuzkristu kaut kas kaa sniegs. jo, teorijas graamatas ir rakstiits, ka cilveekam peec atvaljinaajuma viss ir jaasaak pamazaam. leenaa garaa jaapierod pie slodzes. peec vasaras atvaljinaajuma man gan jau pirmajaa dienaa saakaas trako nams. ceru, ka shoreiz buus savaadaak. turklaat neliels priecinjsh ir taadeelj, ka riit tachu man ir teaatra vakars ;)
05:57 pm
pirmaa darba diena beigusies.. veiksmiigi ;)) pagaidaam attieksmes mainja darbojas. gaaju maajaas un man smaidiijaas. jaa, visa atkal ir daudz, bet... ja nevar ietekmeet to, kas notiek, tad vieniigais, ko es varu izdariit - pamainiit savu attieksmi pret to. jaa, es zinu, ka tuvaakajaa laikaa tiks sachakareetas daudzas lietas, jaa es zinu, ka buus visaadi shmuguleejumi. jaa, jaacenshas, protams, lai viss neaizbrauktu graavii, bet ar galvu sienaa skriet nav jeega. neviens to nenoveertees un paldies nepateiks (visdriizaak). taapeec - ievelkam elpu un meegjinam tajaa visaa nenosliikt.
juutu, ka beidzot arii ir speeks un veeleeshanaas tikties ar draugiem. paleenaam baazham purninju aaraa no taas alas. galvenais - neatrauties pa to.
06:48 pm
un tagad es skatiishos savu miiljfilmu - maskava asaraam netic :)
un joprojaam smaidaas ;)
10:38 pm
vispaar incanti. pa divaam nedeeljaam ir lietas, no kuraam esmu pagaajusi nost. ja pirms tam tas likaas svariigi, tad tagad.. tagad vairaak uztveru to kaa ne tik lietderiigu laika teereeeshanu. un otraadi. bija lietas, kuraam visu laiku rokas biju par iisu... tagad esmu taam piekjeerusies.
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:23 am GMT.