smth
November 2nd, 2008 
10:33 am
turpinu pierakstiit savas riita dungojaamaas dziesmas. shoriit dungojas shii.
runaajot par vakardienu, jaatziist, ka censhos leenaa garaa adapteeties pilseetas un darba dziivei. kaajaam aizgaaju uz pastu. pa citu celju, nevis ierasto. un bija sajuuta, ka pilseetu tveru taa it kaa pirmo reizi viss buutu..ar taadu nelielu sajuusmu skatiijos uz jau daudzas reizes redzeetaam lietam. jaa, iespeejams, ka lielaa meero to saule ietekmeeja. saule jau vienmeer liek vairaak smaidiit. tomeer domaaju, ka diezgan liela ietekme ir bijusi shiim divaam nedeeljaam, kad apzinaati esmu centusies tikt no visa ierastaa un parastaa valjaa.
neskatoties uz to, ka laika apstaaklji bija skaisti, tomeer nespeeju savaakties un izvilkties no maajas. taapeec tikai sakopu nedaudz maaju un diikdienjoju. ak, jaa! esmu atgriezusies pie televizora :D vakar fonaa lielu dienas dalju tas skaneeja. tomeer joprojaam izvairos no zinjaam.
jaa, esmu atkal atsaakusi adiishanas sezonu. peec ilgaakiem laikiem noleemu sev sho to uzadiit. idejas ir radushaas diezgan daudz - shis tas jaaizaarda un jaapaarada, kad visi maajaas esoshie dzijas kraajumi tiks izmantoti, tad buus jaadodas pasirot pa riigas dziju veikaliem ;) ir radushaas dazhas idejas ziemassveetku daavanaam :) shogad gribas daljai tuvo un miiljo pashadiitas lietas daavinaat :) nezinu, vai izdosies viss, bet es centiishos :) khe... tikko sapratu, kaapeec esmu atgriezusies pie tv :D kad adu, gribas kaut ko fonaa :D ar vienu aci skatos adiiklii, ar otro - ieksh tv kastes :D mamma jau tieshi taapat dara - ada un skataas tv :))
veel - maajaas uz radiatoriem zhaaveeju aabolus :) jaanopeerk buus smukaas burkas un kaarbas, kur visas smarzhiigaas, garshiigaas utt. lietas glabaatu :) vispaar juutu, ka atkal esmu piesleegusies maajas iekaartoshanas lietaam :> shoriit gulshnjaaju gultaa un saaku praatot par graamatu plaukta iegaadi. tomeer taas kaudzes pie gultas vairs nemaz netiik. jaizdomaa tikai, kur to graamatu plauktu likt, cik lielu, tad jaapasiro pa veikaliem ideju smelshanai ;) un laikam tomeer galu gala naaksies pasuutit kaadaa galdnieciibaa :) bet to visu laika gaitaa redzees :) sho to no virtuves lietaam arii veel kaarojas nopirkt. saak pamazaam aizvien vairaak atgriezties veelme kaut ko gatavot.
vaardu sakot, shobriid ir sajuuta, ka pamazaam lienu pati aaraa no savas alinjas. galvenais, lai kaads nebaazh roku un vardarbiigi nesaak vilkt aaraa.
02:07 pm - Con Air (1997)
esmu seene arii shodien. sauliite spiid, bet es seezhu maajaas ar adiikli rokaas :) nu, bet gribas man to vestiiti aatraak dabuut gatavu un uzgjeerbt :) pamaniiju, ka peedeejaa laikaa man veikalos un katalogos dikti biezhi skats apstaajas pie vestiiteem.. noleemu, ka taa vietaa, lai pirktu, var tachu uzadiit :) buus vienaa eksemplaaraa, taadaa kraasaa un rakstaa, kaa kaarojas :D taapeec centiigi tagad adu :D un pie reizes ar vienu aci skatos arii filmas. njemot veeraa to, ka, adot, tomeer skatiens krietni vairaak ir pieveersts darbam, nevis ekraanam, izveeleejos skatiities kaut ko taadu, kas jau ir redzeets... shoreiz veelreiz noskatiijos Con Air (1997) . nu, jaa, filma redzeeta 10-11 gadus atpakalj. toreiz laikam nedaudz iespaidoja tie skati.. shoreiz likaas nedaudz par daudz visa. nu, laikam vairs neticu tik super-puper labiem varonjiem, kas glaabj pasauli :> un pat laimiigaam beigaam nenoticeeju :> viduveeji. visnotalj viduveeji.
02:16 pm
dejotaajas )
07:41 pm
beidzot maajaas ;) peecpusdiena sanaaca negaidiiti jauka ;) biju plaanojusi to pavadiit adot un skatoties vai nu filmas, vai tv, bet... neliela saruna ar sanitu skypee un rezultaataa - peecpusdiena aarpus maajaas ;) aizbraucaam visi chetri liidz vakarbuljljiem :) paelpot svaigu gaisu :)) jaatziist gan, ka paguvaam uz saulrietu :) un nosalaam ;) shnobelis sala ka tik nu :)))) ziema tuvojas :D
nosalushi devaamies prom.. patiesiibaa nobriiniijos par to, cik tumshs jau ir piecos vakaraa... riit piecos vakaraa es tikai izraapshos no maajaam.. un ja pa kreeslu un tumsinju buushu maajaas.. saakushies ir shie garie vakari..
peec nelielaam paardomaam naakamaa paseedeeshanas vieta tika izveeleeta jaukaas trijotnes maaja :) omuliiga pljaapa ar kafiju un biezpiena torti :) sen shitaa nebija seedeets :)
un vispaar. paldies visai trijotnei par jauki pavadiito sveetdienas peecpusdienu un vakaru :)) tagad darba nedeeljas saakumu nemaz ne druumaa noskanjojumaa vareeshu sagaidiit ;)
un veel - jaukaa trijotne, juus kaadreiz vareetu atbraukt ciemos ;) es meegjinaashu uzcepinaat kaut ko gardu, lai ir ar ko savienaat :) un varees pljaapu uzsist manaas premisees :)
un veel.. shobriid tieshaam ir sajuuta, ka lienu aaraa no alinjas ;) pashu nedaudz paarsteidza mana uzvediiba un attieksme ;) galvenais, lai nekas nenotiek taads, lai atkal ieliistu alaa atpakalj. shkjiet, ka esmu izdomaajusi veel nodarbes, ko vareetu apguut es savaa dziivee ;) adiit un tamboreet taa kaa protu, tad vajadzetu aktiivaak atsaakt to.. veel vareetu iemaaciities shuut :)) neliek mieru taa ideja par gidu kursiem... hmmz.. varbuut arii makshkjereet? :DDD

vakars )
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:22 am GMT.