smth
October 1st, 2008 
12:47 pm
skatos, skatos un nespeeju izshkjirties, ar kuru no shiim trim saakt...

Coffee & walnut cake vai
Mango upside-down cake vai
Carrot cake.

liiga ar lieni ir par burkaanu kuuku... hmmz... nu, ko - buus jaauzdarina laikam vispirms burkaani, un tad naakamas...
04:14 pm
veel vakar bija aktuaali :> )
07:14 pm
rain impression )
07:26 pm
baltaa kruutezha ;) )
07:32 pm
galvaa neliels kalambuurs. daudz dazhaadu domu pa galvu plosaas.
patiesiibaa buutu tik daudz lietas par darbu saliekamas pa plauktinjiem un uzrakstaamas. bet negribu to dariit. jo riebj, riebj, riebj tas, kas notiek. ir sajuuta, ka pietiek par to domaat un ar to njemties darba laikaa. negribas veel peec darba atkal un atkal to visu gremot un atgremot.
buutu jaasanjemas un jaauzraksta lindai kaads epasts. tuuliit jau buus meenesis apkaart kaa vinja ir vashingtonaa, bet es nekaadi nevaru sanjemties. pats trakaakais ir tas, ka zinu un saprotu to, ka, jo ilgaak es to visu vilkshu garumaa, jo gruutaak to buus izdariit. varbuut tieshaam es esmu slikts draugs un paaraak shobriid iegaajusi sevii? shis secinaajums nav tikai attieciibaa uz lindu, bet arii attieciibaa uz citiem draugiem.jaa, es zinu un saprotu, ka draudziibaa notiek shis doshanas un njemshanas mirklis. bet... shobriid ir sajuuta, ka es neko nevaru dot. meele paar plecu. taapeec arii lielaakoties izvairos no tikshanaas ar draugiem, jo pashai shkjiet, ka shobriid esmu pilniigi nekaada, ka nespeeju buut smaidiiga vakaros peec darba, ka nespeeju chalot. vieniigais, ko vakaraa gribas - ieliist alinjaa un palasiit, paskatiities kaadu filmu vai vienkaarshi nedariit neko. un tas viss nenoziimee to, ka peekshni visi draugi man buutu kljuvushi nemiilji. taa nav. joprojaam daudz domaaju par vinjiem un miilu vinjus. vienkaarshi man ir sajuuta, ka nav godiigi atnaakt sagurushai un savu nogurumu un nelielo druumumu uzgaazt vinjiem. labaak ar to visu palikt maajaas. jaa, es saprotu, ka mana riiciiba manos draugos shobriid izraisa neizpratni un varbuut arii dusmas. bet... man ir vajadziigs shis mirklis vakaros, kas pieder tikai man. kad varu pabuut maajaas viena. laikam gan peedeejaa laikaa aizvien vairaak kljuustu par vienpati. laikam gan aizvien labaak juutos viena ar sevi. jaa, nemeloshu, ir briizhi, kad gribas paraudaat uz kaada plecinja. tomeer saliidzinoshi to nav tik daudz. kaut kaa censhos tikt galaa pati ar sevi.
shobriid ir lietas, kas nedaudz nomaac mani, kas mani uztrauc. protams, pirmaam kaartaam tas ir darbs. pilniiga neskaidriiba par to, vai un kaadas buus izmainjas. pilniigi skaidrs ir tas, ka peec 15.oktobra atkal buus jauns laacis, kas buus jaaliek uz sliedeem. ai, kaa tas nebija vajadziigs shajaa mirklii... liidz ar darbu, protams, nedaudz nervozeeju par naudas lietaam. protams, satraukums ir arii par atvaljinaajuma izbraucienu. ai, kaa negribas nokljuut situaacijaa, kad saproti, ka viesniicas jautaajums ir aizgaajis kaut kaa ne taa. protams, neliek mieru arii jautaajums, vai gadiijumaa pati sevi neesmu aizvedusi pa maldu celju un skatiijusi lietas caur pilniigi citu prizmu.
tik ljoti bail ir izdariit kaadas lietas nepareizi, saprast kaadas lietas nepareizi.. un shiis bailes nav attiecinaamas uz kaut ko konkreetu.. tas attiecas uz visaam dziives lietaam. taads bailju un nepaarliecinaatiibas laiks iestaajies laikam...
09:25 pm
izteiksmiigaas acis )
10:25 pm
jaaiet sust! )
This page was loaded Oct 13th 2024, 9:23 am GMT.