smth
September 11th, 2008 
09:08 am - Garfield
garfield
12:25 pm
[info]le_minga, es vakaraa pie Tevis braukshu shkjiroties ;)
P.S. no centra varu kaadu pakjert liidzi un aizvest liidz spicei :) starteeshana uz spices pusi vareetu notikt laika posmaa 17:40 - 18:00 :)
braukshana uz spici visticamaak tiks organizeeta caur ziepiiti, kur jaasavaac paaris mantu maisi :)
04:38 pm
atsaakam kultuuras sezonu.. ruuta jau nopirka biljetes uz 17.oktobra "Karsh un miers. Romaana saakums", teaatra „P. Fomenko Darbniica” (Maskava) izpildiijumaa.
veel padomaa ir iepirkt biljetes uz V.Majakovska teaatra viesizraade "Karamazovi", "8 Sievietes un...", "Miilestiiba un kljuudas. Nedroshs liidzsvars".
un, protams, arsenaals... un, protams, koncerti ;) kaa pirmais - air ;)
09:46 pm
shodien, shkjirojot dreebes, radaas daudz dazhaadas paardomas... iipashi par teemu - ko es ieraugu maisinjaa... njemot veeraa to, ka maajaas jau bijus shkjirojusi dalju, tad kaut kaads priekshstats bija ieguuts par to, kas un kaa izskataas... par to, kaa cilveeki attiecas pret lietaam.. man bija paveicies, jo dreebiites tieshaam bija tiiras un smuki salociitas..
bet shodien ieraudziiju arii citu realitaati... tieshaam izskatiijaas, ka cilveeki nezin, kur vinjiem atrodas miskaste un sakraamee maisos visu, kas ir lieks.. iipashi neskatoties - caurs vai nav caurs, tiirs vai netiirs... viens no maisiem bija taaaaaaads... ka bija nedaudz pretiigi pat pieskarties taam dreebeem.. diemzheel liela dalja no taa maisa nonaaca citaa maisa... ar nosaukumu - miskaste... skumji pat nedaudz palika.. bet tur jau laikam neko daudz nevar mainiit...
nu, ko..tuulit peec kaada mirkliisha man atvediis veel chetrus maisus ar dreebeem... sestdien tad varees pabeigt visu sainjot un beidzot suutiit prom...
10:19 pm
ak dies, kas par baudu :) mazais martini asti un радиовьетнам :)
kaiminjiem gan tas ne paaraak vareetu patikt, bet shodien man ir:
"...Я еще со смертью не знаком.
Встречу с ней оставим на потом.
Нужно еще многое успеть спеть.
Не сдается радиовьетнам.
Никому тебя я не отдам.
Помощь обязательно придет вот-вот."
11:54 pm
... )
This page was loaded Oct 13th 2024, 11:17 am GMT.