smth
September 3rd, 2008 
12:15 am - Garfield
garfield
12:15 am - Би-2 - Забери Меня
nezinu, kaadeelj ir radusies sava veida atkariiba peedeejaas piecas dienas no shiis dziesmas... ne tik daudz vaardu, cik melodijas deelj... iekshinju sagraabusi un nelaizh prom.

Все, что в прошлое одето
Не умею и не буду
Если вспомнишь рядом где-то
Забери меня, забери меня отсюда

Это ветер все растратил
Невпопад из ниоткуда
Если вспомнится некстати
Забери меня, забери меня отсюда

Все, что мог знать
Сжег...
Кем я мог стать
Если б встать смог...

Все, что сам себе ответил
Я нечаянно забуду
И теперь никто не третий
Забери меня, забери меня отсюда
01:21 am
pirma nakts pedejo nedelju laika, kad neatstasu lampu ieslegtu. sonakt tumsa nomierina, nevis rada tramiguma sajutu.
08:17 am
labu riitu saka saule, labu riitu shalko veejsh, labu riitu, labu riitu visiem veeeeelu ari es :)))

pirmaa nakts, kad tieshaam baigi labi guleejaas bez gaismas ;)) tiesa duksene paruupeejaas par to, lai es paaraak daudz neguleetu ;) pa nakti plosiijaas kaa negudra :D toties uz riita pusi shamai kljuva auksti un visaados veidos meegjinaaja ielaviities zem segas :D

bet tagad turpinaam atskaitiities ;)))
[info]unima tikko atveda chetras dreebju kastes ;)
tagad varu iedzert kooofe, nedaudz pastraadaat un uzreiz peec desmitiem doshos pie [info]le_minga ciemos ;)))

viss turpina notikt! :)
un oms ir burveliigs ;)
12:01 pm
turpinu informeet :)
[info]le_mingai aizvedu pirmo mantu dalju :) veel liidz maajaam nebiju nokljuvusi, kaa viena kundziite zvana un saka, ka vinja varot ievest mantas... :) chetri rimiveidiigie lielie maisi tagad man maajaas staav :)
jau ar [info]le_minga runaajaam, ka shkjiet, ka paleenaam taa kaa buutu jaasaak shkjirot un likt kopaa to, kas ir atnaacis... citaadi pagruuti buus peedeejaa naktii visu sakaartot...
01:15 pm
lai atvieglotu dziivi - sashkjiroju pa lietu grupaam un pa dazhaadiem maisiem taas mantas, ko man shodien iedeva, lai galaa jau buutu vieglaak likt pa kasteem un uzskaitiit..
buus izraadaas arii dazhi apavu paari :)
tikko piezvaniija taa meitene, kas atveda chetrus maisus shodien.. esot veel viena meitene izteikusi veelmi atdot dreebiites ;) sazvaniisimies, tad redzees, kad ienaaksies tas viss pie manis ;)
ui, kaa priecee shii notikumu attiistiiba ;)
03:43 pm
kleitucis :) )
05:01 pm
juridiski relighiskaa sludinaashana
07:43 pm
neticami. pavisam nedaudz palicis.. izskataas, ka triis dienu teledarbs ir nesis savus augljus ;) projektaa palikushi reaali tikai 3, nu, labi - 4 jautaajumi, kas nav iekraasoti zaljaa kraasaa ;) pozitiivi, ka tie ir iekraasoti dzeltenaa, jo tas noziimee, ka man jau ir risinaajuma variants izdomaats ;) paldies dievam, neviens vaards nav iekraasots sarkanaa kraasaa ;))
riit no riita ar bosu jaaizrunaa taas vietas, ko esmu iekraasojusi dzeltenaa kraasaa, lai peec sarunas ar vinju un leemuma pienjemshanas vareeshu piebeigt visus skaidrojumus-paskaidrojumus un izskataas pavisam reaali uz naakamo piektdienu sariikot lielo piesmieshanas-atmazku pasaakumu ;)tas gan nebuus viegls, bet par to domaashu naakamnedeelj :))
un vispaar...tas tieshaam ljoti iepriecina, ka viss ir taa pavirziijies uz priekshu ;) galvenais ir, lai riit viss tieshaam taa arii izdotos, kaa shobriid izdomaats ;)
nu, ko veel pusstundas darbs un varees mest pie malas visu :)
10:27 pm - 8MM (1999)
nezinu, kas mani shodien bikstiija noskatiities atkal 8MM (1999). jau pirmo reizi skatoties tachu secinaaju, ka filma, neskatoties uz to, ka ir laba, tomeer ir baisa... nee, paiet laiks, un veelreiz gribas par to paarliecinaaties...paarliecinaajos. tagad veel gadus 4-5 neskatiishos to. shim briidim pietika negatiivo emociju.
This page was loaded Oct 13th 2024, 11:20 am GMT.