smth
August 29th, 2008 
12:13 am - Garfield
garfield
12:14 am
maajaas beidzot. vajadzeeja izmest to loku. un pakluseet. un parunaat. un redzeet viljnjus un sajust veeju saulkrastos pie juuras. un man joprojaam patiik pilseetas naktii. tukshaas ielas, gaismas nomierina.
un veel... riits vienmeer ir gudraaks par vakaru. izguleeshos un varbuut tad lietas skatiishu nedaudz citaa gaismaa.
09:18 am
ok. riits ir laikam gudraaks par vakaru. vismaz gaishaakas domas naak praataa. jo naktij piemiit viens netikums - visu sajuuti, domaa krietni sakaapinaataak.
lai gan shobriid saprotu, ka tas, ko vakar saaku dariit, laikam gan tiks arii turpinaats taadaa garaa, tas ir, atkaapashanaas nebuus.
ok, labi, neteikshu 'hop', kameer nebuushu paarlekusi, bet vismaz pashai ir liela veelme doties taadaa virzienaa.
+
shodien atkal straadaaju no maajaam. ceru, ka saliidzinoshi mieriigaa atmosfeeraa shodien varees krietni pabiidiit darbus uz priekshu.
+
shoriit aizdomaajos par to, ka patiesiibaa taa ir diezgan liela uzticeeshanaas no darba deveeja puses... nez, ja es buutu tik negodpraatiiga, es tachu shodien, piektdienaa, smukaa saulainaa riitaa vareetu doties vienalga, kur acis raada, un nestradaat.. vai nezinu, visu dienu filmas skatiities, vai veel vienalga ko dariit... bet... es seezhu nokraameejusies ar papiiriem un straadaaju. maajaas.
11:36 am
zvans pie durviim. un savaada ir duudas reakcija. vinja saaka ruukt. nee, patiesiibaa nav savaada. vinja gandriiz vienmeer, kad pie durviim zvana, ruuc.
kaa taads shunelis.
shis laikam ir pirmais kakjis (no visiem paziistamajiem kakjiem), kursh ruuc, kad zvana pie durviim.
laikam jau zveers meegjina attaisnot savu iesauku - duksis ;)
04:28 pm
patiik man shaadas debesis.. tikko nolijis.. debesis pamazaam no tumshaa peleekuma kljuust baltaakas un pat ziluminjsh caur baltajiem maakonjiem saakt paraadiities, bet pamale atkal ir tumshi zila.. tuuliit atkal liis..
veejsh nedaudz norimis, un viss ir lietus gaidaas...
08:17 pm - The Mexican (2001)
sakaarojaas izklaide :) taapeec atkal noskatiijos The Mexican (2001) :) riktiigais njigu-njegu ar salduma piegarshu :) izklaideeja :) un lika pasmaidiit ;)
filma peleekiem rudeniigiem vakariem ;)
10:27 pm
peedeejaa laika lielais nashkjis ir juuras akmentinji.. bet man ir radies jautaajums.. vai es kljuudos, vai tomeer beerniibaa tie tieshaam bija akmentinju kraasaa - taadi zilpeleeki..shobriid tie ir ieguvushi 5 kraasas - balto, sarkano, zaljo, dzelteno un zilo.. neatceros, ka beerniibaa es buutu eedusi sarkanus juuras akmentinjus...
varbuut mani atminja vilj?
10:47 pm
paredzu, ka shonakt buus jautra nakts. duuda visu dienu skaisti ir izguleejusies uz datora. sakopojusi speekus. nakti atkal plosiisies uz nebeedu.
vieniigais variants, riktiigi ar vinju izspeeleeties (pirms es eju guleet), liidz stadijai, kad vinjai meele kaa shunelim izkaras un nabags elso :>
11:19 pm
tapinaats... par dupshiem :D
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:26 pm GMT.