smth
August 27th, 2008 
09:06 am
nedaudz savaada sajuuta ir buut maajaas darba dienaa...shodien mana darba vieta ir maajaas.. patiesiibaa shobriid ir riktiigi labaa sajuuta - esmu izguleejusies, neviens nerausta, var sakoncentreeties uz vieniigo lietu, kas tieshaam ir jaadara. jaacer, ka kundziite, kas atbild par iedvesmu, mani nepametiis :)
10:54 am
haaa-haaa-haa-haa..
kaads naivums manaa vecumaa.. cereeju, ka shodien nodarboshos tikai ar vienu lietu, ka neviens nekur un nekaa mani neraustiis :>
haa-haa-haaaa-haaa-haa..
02:06 pm
protams, maajaas esot, sanaak vairaak pieveersties lielajam darbam mieriigaakaa atmosfeera.. tomeer.. ik pa briidim daru darbus, kuros mana roka noteikti ir vajadziiga tieshi shodien, paliidzu meiteneem ar padomu, apskatu dokumentus, sarakstu savus komentaarus...
ik pa briidim galva nokrataas, bet tas tomeer ir savaadaak, nekaa seezhot savaa darbstacijaa. sheit, maajaas, ir krietni mieriigaaka visa uztvere.
nevar saprast, ko dariit ar riitdienu. varbuut pusi dienas birojaa, otru maajaas? jaaskataas buus.
05:48 pm
pozitiivaa lieta straadaashanai maajaas: straadaa taadaa ritmaa, kaa ir eertaak pasham. nejuuties vainiigs, ka ir uznaacis briidis, kad ir baigais nogurums un kaut ko citu pa maaju padarbojies.. khe, tas, ko vienmeer pati visiem staastu, beidzot arii normaali paarbaudiits praksee ;)
shodien man ir sajuuta, ka diena ir produktiivi pavadiita. un lietas virzaas uz priekshu.
minuss - baidos, ka man var iepatikties shii straadaashana prom no cilveekiem. asociaalums man piemeties? nu, jaa, tas ir tas lielaakais risks taadam teledarbam. ar visiem, kuriem vajag, vari sakomuniceet elektroniski, telefoniski... ilgstoshaa laika periodaa vari zaudeet iemanjas komuniceet ;)
jebkuraa gadiijumaa - joprojaam turpinu straadaat un man tas neriebj :)
08:05 pm
a ja straadaa no maajaam, tad cik ilgi driikst/vajag/var/ir pieklaajiigi utt. straadaat?
maajaas straadaajot, gruuti ieveerot kaut kaadas ierastaas pauzes.. un darba laika maksmimumu arii...
kaut kaa esmu iegaajusi garshaa... gruuti apstaaties.
10:17 pm - Green beans with griddled tomatoes
dziivoshana maajaas liek izdariit divus secinaajumus/atklaajumus.
1) ledusskapii tiek konstateetas lietas, par kuru eksistenci ir kaadu briidi piemirsts :)(maishelis ar pupinjpaakstiim, piemeeram:) )
2) rodas veelme kaut ko sagatavot ;)
taapeec, riit, naakot no darba, jaaiepeerk tomaatinjus un vakarinjaas man buus shis :)
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:24 pm GMT.