smth
August 25th, 2008 
07:22 am
pirmais riits, kad, lai sapostos uz darbu, ir jaaiesleedz lampa...
riiti aizvien peleekaaki. briivdienas atkal par iisu.. miegs grib panjemt savu.. migreena saak atgaadinaat par sevi...
07:35 am - Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)
trijos piegaajienos (saakot vakar un pabeidzot shoriit) noskatiijos arii Indiana Jones and the Temple of Doom (1984).
nez, shoreiz kaut kaa ik pa briidim atgaadinaaja agriino dzheimsu bondu :)
protams, taa briesmiigaa smalko pusdienu aina jau ir kljuvusi par neatnjemamu klasikas sastaavdalju :> tas laikam arii vieniigais ir ko atceros no ieprieksheejaas shiis filmas skatiishanaas reizes :>
nu, ko - vakaraa varees kjerties pie naakamaas dalja :>
09:53 am - way out west - mindcircus
kaudziite ar vaardiem, kas shodien kaut kaadaa meeraa uzrunaa )
11:34 am - Daugavpils centrā notver klaiņojošu cūku
Publicēta: 11:23 25.08.2008.

Daugavpils, 25.aug., LETA. Aizvadītās nedēļas nogalē, piektdien, ap plkst.10.30 Daugavpilī pie Pilsētas centrālās poliklīnikas notverta klaiņojoša cūka.
Daugavpils pašvaldība policijā aģentūru LETA informēja, ka par klaiņojošo dzīvnieku policiju informējis kāds nejaušs garāmgājējs. Pašvaldības policijas darbinieki, ieradušies notikuma vietā, konstatējuši, ka pa pilsētas centru staigā bez uzraudzības atstāta cūka.
Par notikušo informēta Daugavpils domes komunālās saimniecības nodaļa. Drīz vien notikuma vietā ieradušies pašvaldības SIA "Labiekārtošana D" speciālisti, kas notvēruši klaiņojošo cūku un nogādājuši to dzīvnieku patversmē.
Dzīvnieku patversmē aģentūra LETA noskaidroja, ka notvertā cūka ievietota voljērā blakus suņiem. Atrast mājdzīvnieka saimnieku pagaidām nav izdevies, radio izskanējušais aicinājums cūkas saimniekam atsaukties pagaidām palicis bez atbildes.
Ja saimnieks atradīsies, cūka tam tikšot atdota, ja nē, to, iespējams, nākšoties nodot kādam no gaļas pārstrādes uzņēmumiem.
12:48 pm
ikvienai kljuudai ir savas zaales.
08:30 pm - Indiana Jones and the Last Crusade (1989)
atnaacu maajaas slapjaam kaajaam.. gaazh un gaazh...noleemu, ka shis vakars ir piemeerots tam, lai kaajaas uzgjeerbtu vilnas zekjes, uzgjeerbtu siltu dzhemperi, iedzertu pienu ar gardu maartinja bekjerejas maiziiti un adiikli rokaas noskatiitos kaadu filmu :) taa kaa pieteicu karu indianam dzhonsam, tad nekas cits neatlika kaa vien skatiities tresho filmu - Indiana Jones and the Last Crusade (1989).
atziishos godiigi, shii dalja pat iepatikaas ;)) laikam jau shona konerija deelj :D ir sajuuta, ka kljuust labaak, ka iekshaa viss ir nedaudz nomierinaajies..dienas galvas nokratiishana kaut kur nedaudz pazudusi. un tas priecee.
un veel priecee tas, ka dzhemperim mugura shodien toch buus gatava :) roka gan nedaudz saap, jo nav pierasts adiit, bet gan jau ar laiku atkal viss buus labi :) taa ir vienmeer, kad ilgaak neada :>
11:07 pm - Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)
nu, tad arii ar Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008) izreekjinaajos :)
un pie reizes - krietns gabalinjsh shovakar arii noadiits ;)
bet, ja par filmu, tad, nu nez.. man tas pasaakums ar citplaneetieshiem un krieviem.. nu, nez.. juutos nedaudz viilusies.. peec shiis filmas noskatiishanaas atkal jebkura veelme skatiities dzhonsu atsista :) tomeer ieprieksheejaa man patika labaak :>
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:23 pm GMT.