smth
August 17th, 2008 
08:53 am - Futurama: Bender's Big Score (2007) (V)
Noskatiijos Futurama: Bender's Big Score (2007) (V).
Krietnu briidi nebiju skatiijusies futuramu. Joprojaam viena no miiljaakajaam multeneem ;)
11:00 am
tukshuma sajuta. un nedaudz vientulibas piegarsha.
11:14 am
Tu dusmojies par to, ka atstaju ledu uz galda? Ne, ne jau par to, ka atstaju, bet par to, ka uz galda atstaju un tagad viss ir slapjsh?
05:57 pm
Nedaudz izmetu loku pa pilseetu. Kaajaam. Ar ausiim ausiis. Bija labi taa nedaudz norobezhoties no visiem. Kaarteejo reizi secinaaju, ka ljoti daudz visaadas domas domaajas, kuras gribeetos arii pierakstiit... tomeer, kad atnaaku, lai vareetu to visu uzrakstiit – dalja jau ir aizmirsusies. Var jau buut, ka patiesiibaa tas viss ir mazsvariigi, un varbuut tieshaam taas nemaz nav jaapieraksta.
Patiesiibaa juutos nogurusi. Par daudz visaadu notikumu, cilveeku, informaacijas. Pietruukst klusums un miers, un atshkjirtiiba. Peedeejaa laikaa esmu pamaniijusi to, ka aizvien vairaak gribas dziivot rezhiimaa – darbs – maajas. Un ne pa labi, ne pa kreisi – nekur neskriet. Maajaas juutos labi. Pasargaata no visa.
Un veel. Secinaaju, ka man kaut kaads baltais posms atnaacis. Visu laiku liidz shim gribeejaas kraasainus traukus. Tagad – tikai un vieniigi baltus. Saaku jau praatot, ka laikam dalja no kraasainajaam kruuziiteem kaada jaaatdaavina, lai buutu baltajaam iespeeja atnaakt. Var jau buut, ka tas aatri paaries. Laiks raadiis.
07:02 pm
no vienas puses gribas ar kadu parunat, bet no otras puses...ko gan lai es saku? labak pakluset..no treshas - domas pa rinjkji vien..
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:21 pm GMT.