smth
August 15th, 2008 
07:38 am
pirms guuleetieshanas ir kaitiigi lasiit ilustreeto zinaatni, jo tad nav iespeejams laiciigi aizkasiities guleet. nepaartraukti rodas kaardinaajums veel naakamo un naakamo, un naakamo lapu izlasiit ;)
ir slikti, ka olimpiskaas speeles tiek raadiitas tik agri no riita ieksh tv :> gruuti sakraameeties uz darbu, jo gribas tachu paskatiities kaa muuseejaas basketbolmeitenes speelee pret austraalieteem.
09:41 am - man laikam shodien kaut ko taadu vajadzeetu
a
10:01 am
nevaru savaakties darbiem.. saaku lasiit visaadus horoskopus, lai sevi nedaudz izklaideetu :D

Ты чувствуешь, что нервные перегрузки весьма неблагоприятно сказываются на твоем здоровье. <-- kaa gan citaadi??!! :)
Постарайся чаще расслабляться. <-- ja veel taa pa iistam neesi saacis darbu, tad ko tur расслабляться?? :))
Меньше работай за компьютером.<--shchas!
Тебе необходимо чаще бывать на свежем воздухе. <-- vai atveerts logs liidz galam der? :)
Сегодня утром у тебя замечательное настроение. <---jaaa!! 10000%
Отличный повод порадоваться жизни!<-- jaaa!! 10000% :)
Постарайся завершить работу в срок, это позволит тебе избежать ненужных проблем. <--taatad tomeer buus jaapastraadaa shodien... :( :)
Сегодня вероятны небольшие, но достаточно стабильные денежные поступления. <-- avansam taa kaa nedaudz par agru..

un otrs horoskops:)

Несмотря на то, что в целом ваша жизнь уже подчинена долговременным планам и обязательствам, сегодня вам захочется немного отступить от жесткого расписания. <-- piemest dazhas kraasas peleekai ikdieniibai? :)))
В общении с сотрудниками и подчиненными вы будете склонны проявлять мягкость, дружелюбие и любопытство, не предусмотренное служебным этикетом. <--mhm! no riita satiku liigu jau dzelzcelja stacijaa un kopaa naacaam uz darbu :D un visu riiitu te kjijinam :)
Позвольте себе подобные отступления от курса, чтобы не лишать себя ощущения полноты жизни. <-- i nemaz nespeeju iedomaaties, ka es no taa vareetu atteikties ;)
Не отказывайтесь от дружбы и новых знакомств. Ради интереса попробуйте необычные для себя, новые способы поддержания хорошего самочувствия. Сегодня полезны расслабляющие и водные процедуры. <--- laabi, laabi.. klausiisim juus :P
11:12 am
shodien uz naudas teereeshanu praats nesas. ok, pagaidaam ne-reaalu. apskatiiju, ko no virtuves lietaam vareetu jaunu nopirkt. tikko pabeidzu graamatniicu piedaavaajumus izpeetiit. tagad vareetu paluukot uz aboliishiem... sen jau vinji mani kaardina...
11:41 am - Zatlers uzskata, ka viņa atrašanās Pekinā Gruzijas konflikta laikā nesa ieguvumus
Publicēta: 11:36 15.08.2008.

Rīga, 15.aug., LETA. Valsts prezidents Valdis Zatlers uzskata, ka viņa atrašanās Pekinā laikā, kamēr notika karadarbība Gruzijā, ir nesusi Latvijai arī ieguvumus.
"Īstenībā atrašanās Pekinā bija nejaušs ieguvums," šodien preses brīfingā žurnālistiem sacīja Zatlers.
Prezidents skaidroja, ka olimpisko spēļu apmeklējuma laikā viņam bijušas neformālas tikšanās ar valstu līderiem, tādējādi prezidents ieguvis informācijas dažādību. "Mums bija redzējums no Eiropas, mums bija redzējums no Latvijas, mums bija redzējums arī no Austrumiem."
"Īstenībā, tas, ko jūs minat kā zināmu varbūt kavēšanos, deva ļoti daudz papildus informācijas, lai mēs varētu rīkoties saskanīgi un ļoti efektīvi," teica Zatlers.
Vienlaikus prezidents uzsvēra, ka viņš esot gribējis nokļūt Tbilisi, tomēr vizītes maršruts ilgi bijis neskaidrs. "Aizkavēt šo misiju - tas būtu noziegums pret Gruziju," uzsvēra Zatlers. Prezidents arī norādīja: ja piecu valstu līderi laikus nebūtu devušies vizītē uz Gruziju, pastāvēja iespējamība, ka Tbilisi būtu kritusi.
Pēc prezidenta teiktā, vizīte būtu bijusi efektīva tikai tad, ja to pārstāvētu visu piecu valstu - Baltijas valstu, Polijas un Ukrainas - līderi. Lai Zatlers aizbrauktu uz Gruziju, tikuši pārskatīti visi varianti, taču praktiski tas neesot bijis iespējams, tādēļ, lai nekavētu kopējo vizīti, uz Gruziju Latviju pārstāvēt devās premjers Ivars Godmanis (LPP/LC).
Zatlers pauda gatavību jebkurā brīdī doties uz Gruziju vai uz kādu citu valsti, lai Tbilisi saņemtu starptautisko organizāciju atbalstu.
"Braukt ekskursijā uz Gruziju nav nekāds pienesums," sacīja prezidents, norādot, ka jābrauc esot īstajā brīdī.

pat komenteet neko negribas. zinja pati par sevi ir peerle.
02:02 pm - vaajums
pusdienslaikaa aizstaigaaju liidz jumavai.
rezultaats - 46 lati tirgotaajam, man 5 graamatas.
laikam jau tuvojas garie rudens vakari, jo tieshi augustaa parasti atsaaku intensiivaak lasiit.
un veel - jau paaris dienas mokos ar veelmi atkal kaut ko uzadiit kaadam. laikam jaanopeerk dzija un tad izdomaas, ko uzmargot un kam.
10:26 pm
patik,kad lidmasinas,iedegusas lukturus, dodas lidostas virziena..lidz lidostai vel padsmit kilometri..
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:26 pm GMT.