smth
July 22nd, 2008 
12:03 am - Garfiljdjiks
garfield
09:11 am
ejot katru dienu vairaak vai mazaak pa vienu celju nonaac vienaa briidii liidz secinaajumam, ka daudzus paziisti no mugurpuses.. paziisti vinju gaitu, paziisti vinju dreebes, paziisti pat smarzhas... vinji ir cilveeki, kas ir izgaajushi ielaas nedaudz aatraak par tevi un iet aptuveni vienaa ritmaa ar tevi, taadeelj nepieliekot soli nemaz nevari vinjiem patraukties garaam. liidz ar to sejas vinji nemaz neieguust.. pat tad, kad esi apstaajies pie viena luksofora ar vinjiem, nemaz necenties pagriezt galvu un paskatiities, kas ir shis cilveeks, kaads vinjsh ir... jo nevajag... vinjsh ir cilveeks tev nedaudz priekshaa :) cilveeks bez sejas.
par cilveekiem, ko satiec pretiim naakot nemaz jau var nerunaat :) tiem pat pasmaidiit un sveicinaat vinjus kaarojas :) tik paziistami vinji shkjiet ;)
taapat esmu piefikseejusi vairaakus auto, kas brauca vienaa un tajaa pashaa laikaa pa vienu un to pashu marshrutu :)
09:51 am
dubultnoskanja )
05:32 pm
viss. esmu beikc. galva kuup. kaarteejaa diena no ugunsgreeku dzeeshanas seerijas. no vienas puses esmu jau nogurusi dzeest tikai ugunsgreekus. no otras puses - ja taa padomaa, patiik man tas mans darbs. tikai speecinja nedaudz par maz, lai kljuutu no ugunsdzeeseejiem par lielo lietu biidiitajiem. gribas dariit taas lielaas lietas, bet nepietiek laiks.
viss. tagad pusstundas pastaiga maajas virzienaa.
11:52 pm
man patik sis mirklis, kad ielienu gulta un skatos debesis..sodien starp citu spid zvaigznes..patik, ka duksene gaismas izslegsanu uztver ka zimi, ka jaiet gulet..patik kaa vinja atnak samiljoties pirms miega..
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:21 pm GMT.