smth
July 21st, 2008 
07:30 am
riits, kad modos taapeec, ka modinaataajs klaigaaja.. un atkal sakaas vecaa dziesma - veel pusstundinju var paguleet - un paarliec modinaataaju uz nedaudz veelaaku laiku... nez, kas mani sagaida darbaa... pienjemu, ka noteikti taa buus darbu kaudze... bet veel? zinu, ka galva nokratiisies diezgan aatri. kaa saaksies rinjkja dancis, taa viss - chau. galvenais ir iztureet liidz septembrim. tad atkal kaadu briitinju varees valjoties :)
tagad dushaa domaaju par to, cik aatri var piemirsties shiis riita sajuutas, kad meegjini sevi piesliet, kad dziivo ritmaa - dusha-kakja apkopshana-sagjeerbties un zhigli dodies uz darbu, tad kafija, teeja un vitamiins un darbs, darbs, darbs, darbs.
nu, ko - mobilizeejamies!
12:45 pm
puse darba dienas pagaajusi un galvaa jau odureenis.
nedaudz par daudz liels informaacijas blaakjis uzkritis jau pirmajaas stundaas. turklaat shobriid veel censhos saprast, kuri no darbiem ir ar terminju 'vakar vajadzeeja' un kuriem terminjsh ir - 'shodien vakars/riit riits'.
ugunsgreeku dzeeshana turpinaas. izskataas, ka lielajiem plaanotajiem darbiem piekjerties ir vienkaarshi nereaali.
labi. pietiek njaudeet. jaaiziet izveedinaat galva laikam minuutes 20.. un back to work.
06:23 pm
martini asti par godu bosa dzd ir ielakts. var doties maajaas.
09:01 pm
pirmaa darba diena tomeer ir bijusi paaraak smaga.. nebiju gaidiijusi, ka uzreiz naaksies shitaa ar galvu iekshaa mesties.. cereeju, ka shoreiz izdosies izdariit to, ko vienmeer visi saka - peec atvaljinaajuma paaris dienaam ir jaabuut adaptaacijas periodam. haa, skuju. nekaadas piemeeroshanaas darba dzivei nebuus. saakam jukt praataa ar pirmajaam stundaam.
toties tagad taads ieksheejs tukshums... paaries.. es zinu, ka paaries.
pashai nedaudz riebj shii njaudeeshana. zinu, ka jaasanjemas, zinu, ka nedriikstu taa.. bet reizeem gribas pachinksteet... :)
09:57 pm
siluets )
11:33 pm
shii vakara atklaajums.

taadas incantas bildes... reizeem pasmaidu, reizeem nedaudz nepatikaa saviebjos.. tomeer incanti...gruuti atrauties un iet guleet..
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:17 pm GMT.