smth
July 18th, 2008 
12:44 am
duums )
12:46 am
ar sho bildi taa incanti..
kad vienkaarshi uz to skatos, tad patiik taa..
kad ieskatos taa dziljaak, tad pamanu tik daudz lietas, kas nepatiik :)piemeeram, iisais, apaljais deguntelis, apaljie vaigi, pieres augstums/zemums, auss forma, galu galaa - luupu kraasas tonis ;) tomeer tikliidz shos siikumus saaku ieveerot, taa atkal censhos distanceeties un skatos uz bildi taa, lai taa atkal patiktu :)

bilde )
01:04 am
putnu uzbrukums )
01:07 am
joprojaam viena no miiljdziesmaam...
nezinu, kaadeelj taa ir notveerusi mani... un patiesiibaa taa speej izraisiit abeejaadaas sajuutas - gan skumjas, gan ieksheejo starojumu...
01:41 am
it kaa enjgjelis )
02:02 am
no laukiem atvedu teodora dreizera 'amerikaanju tragjeedija' un fransuaa rablee 'gargantija un pantagriels'.. kaut kaa kaarojas atkal taas graamatas izlasiit.. sen, sen lasiitas...
kaapeec shobriid ieraksts ir par graamataam? taapeec, ka atcereejos vienu sarunu pirms paaris dienaam ar mammu... pirms kaada laicinja parkraameeju maajaas graamatu kaudzi un konstateeju, ka ir graamatas, kuras zinu, ka nelasiishu otrreiz, ka ir graamatas divos eksemplaaros.. to visu sakraameeju un aizvedu uz laukiem.. nodevu mammai maisu ar tekstu, lai vinji pashi ar teeti izdomaa, ko grib patureet sev, bet paareejo lai nes uz biblioteeku... kaut ko vinji patureejushi sev.. tomeer diezgan daudz mamma aiznesa uz biblioteeku... kad mammai jautaaju, ko olja (manos laukos biblioteekas vadiitaaja) teica, mamma atplauka smaidaa un staastiija, ka oljai esot bijis paarsteigums, ka es taadas graamatas atdodu vinjiem.. vinja bija neizpratnee, kaapeec es taa riikojos.. un tad mamma kaa dzejoliiti noskaitiija manu staastu par reviiziju :) zinu, ka olja priecaajaas par taadu pienesumu :) galu galaa laukos ar taam graamataam un naudinjaam to iegaadei ir savaadaak... savulaik es tajaa biblioteekaa taadas peerles vareeju izrakt :) tagad shis tas ir mainiijies ;) pati veidoju savu graamatu plauktu :) un dalos ar to, kas ir :) noteikti peec kaada laicinja atkal buus manaa plauktaa reviizija :) un atkal, iespeejams, buus kaudziite graamatu, kuras nonaaks labas rokaas.. vietaa, kur cilveeki meklee un shoreiz arii atradiis ;)
08:46 am
guleetas ir 6 stundas... laikam nedaudz par maz..priekshaa tachu nakts salacgriivaa :)
jaameegjina sevi pierunaat veel nedaudz pasnauduljot.
11:22 am
paguleeju veel nedaudz... duuda shodien arii dikti miilja, ietrausaas sedzinjas blakus un smuki nochucheeja visu laiku ;)
nu, ko.. tagad ir speeks piekaartot maaju, iekost brokastis un saakt posties uz salacgriivu... hmmz, laikam jaaizbrauc no maajas kaads krietnaaks briidis pirms 17, lai nebuutu sastreegumos jaaseezh... jaasavaac zvezda un jaatin uz salacgriivu :)
p.s. zvezda, par vafeljiem joprojaam nezinu :) ja sanjemshos, tad tomeer uzcepshu :D
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:17 pm GMT.