smth
July 14th, 2008 
10:29 am
Naktii sapnjos staigaaju augstpapeezhu kurpees..uz ilgu laiku gan manis nepietika, tomeer miera man nav :) shkjiet, ka laiks ir atgriezties pie papeezhiem... :)
10:43 am - Самый лучший фильм
Самый лучший фильм.. zinot, ka shii filma lielaa meeraa ir pareekshana par krievijas peedeejaa laika kino, baidiijos skatiities, jo pashai shkjiet, ka neko daudz no krievu kino neesmu redzeejusi.. tomeer.. atpazinu... diezgan daudz atpazinu :) bet ne par to ir staasts..
Comedy club tomeer krietni baudaamaaks ir savaa ierastajaa iisajaa formaataa.. ok, bija briizhi, kad pasmaidiijaas, tomeer sajuusma izpalika.
03:25 pm
Atkal piecepos nedaudz... paredzeeto 2 stundu vietaa, kartupelju vagaas pavadiiju gandriiz 4.. nee, nu, protams, labi, ka kljuustu bruunaaka, tomeer ne jau taadaa veida... nakts buus laikam pasmaga.. bet tagad jau neko nevar dariit..
04:39 pm
kjirsu ievarijums piesmarzinaja maju..
04:48 pm
nolemu, ka mati jau ir pietiekami gari, lai sovakar pameginatu uztaisit chirkas:) tik sen tas nav bijushas.. :)
08:12 pm - Écoute le temps (2007)
Écoute le temps (2007).
Peec visa taa sviesta, ko biju skatiijusies peedeejaa laikaa, shii filma tieshaam patiikami paarsteidza. Protams, kaarteejo reizi juuti atshkjiiriibu starp amerikas un eiropas kino
Bet filma... filma atkal lika aizdomaaties par netveramo.. par to, kam ar logjisko praatu negribas ticeet.. bet kaut kur dzilji, dzilji sirds kaadaa stuuriitii ir pasleepies pirmatneejais, nesabojaatais cilveeks, kas tic ne tikai redzamajam, bet arii neredzamajam..
Patika, patika, patika! Shkjiet, ka shii filma uz kaadu briidi noteikti aizkaveesies manaa filmu kolekcijaa.
09:18 pm
kaa izradas shodien bija +29, tapec nav brinums, ka esmu nedaudz apcepusies..
toties tagad vejsh aizkarus plivina un tumshus makonjus dzena..laikam lis..
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:16 pm GMT.