smth
July 8th, 2008 
01:47 pm
Vakar vakaraa noskatiijos vienu no dziesmu un deju sveetku koncertiem, to kas veltiits deju sveetku seshdesmitgadei. Skatiijos un sapratu, ka patiesiibaa laikam man vienmeer ir patikushi tieshi deju sveetki, nevis dziesmu sveetki. Pat neskatoties uz to, ka pati esmu piedaliijusies tieshi dziesmu sadaljaa ;) Dziedaat jau var vienmeer un visur, bet taas dejas.. mmm.. smuki ;) turklaat pat nezinu, kas man labaak patiik – redzeet tiiru deju, vai redzeet to, kaa tiek veidoti lielie raksti ;)
Shovakar jaaskataas viens no lielajiem koncertiem, kas shoreiz buus kjiipenee.. ivarinjsh no riita jau zvaniija un pabriidinaaja, lai skatamies ;) atkal viens vakars, kad ieshu veelu guleet un atkal riit buus riits, kad no riita buus agri pamosties.. bet tas jau buus taa veerts..
02:28 pm - What Happens in Vegas (2008)
Noskatiijos What Happens in Vegas (2008)..
Filma, kurai, protams, jaabuut happy end :D smaidaamfilma ;) atkal kaarteejo reizi filma iz seerijas – noskaties, pasmaidi, aizmirsti ;) izklaidei nodereeja un smaidu arii izsauca.. un tas cukurinjsh arii nodereeja man ;)
Kopumaa njemot, nekas iipashs...
08:53 pm
Atkal nedaudz par aizmirstaam sajuutaam.. peec lietus saaka spiideet saule, un es, basaas kaajaas ieaavusi ieshljuucenees aizgaaju liidz zemenjdobeem... rasa.. kaajas slapjas, bet zemenes tik saartas, ka saproti, ka iistaakaa vieta vinjaam ir tavs veeders, nevis dobe.. turpat pie zemeeneem vienaa malaa aug arii avenes.. arii taas jau ir saartas.. un te peekshnji atminjas uzplaiksniija.. par tiem laikiem, kad vasaraas dziivojos laukos pie vecaasmammas...it kaa jau nekaads pilseetas beerns es nebiju, tomeer vecaasmammas maajas man bija iistens paarbaudiijums.. nu, nekaadi es nevareeju saprast, ka taa var dziivot – tualete - aaraa, uudens – akaa, ledusskapja nav, televizora nav.. nu, kaa taa var? Shobriid gan to visu atceroties pasmaidu..par ko? Par savu toreizeejo pasaules uztveri ;) bet patiesiibaa staasts jau ir ne par to, bet par aveneem... par aveneem, kas auga aiz kuuts, cieshi piespiedushaas pie akmens muuriem.. atceros, kaa kaadaa ljoti liidziigaa vasaras vakaraa (tikko nolijis lietus, rasa un vakara sauliite) devos pakalj aveneem.. to nebija daudz, bet, ai, cik taas bija saldas ar pienu un cukuru... nekad aveneem vairs taada garsha nav bijusi.. un patiesiibaa, nekad jau arii vairs neesmu eedusi avenes ar pienu un cukuru... taa ir beerniibas garsha, ko shobriid, pieaugushai esot, vairs pat negribas atkaartot, jo saprotu, ka tagad tas vairs nebuus tas...
Shodien pajautaaju mammai, vai vinja nezin, kaapeec ir taa, ka tur, laukos, kuuts ir riktiigi pamatiiga buuve – akmens muuri, bet maaja, ir neliela un koka... pashai tas likaas taa diivaini, meegjinaaju to kaut kaa logjiski izskaidrot, bet nesanaaca nekaadi.. taapeec jautaaju mammai.. jaasaka, paldies dievam, ka mamma to zinaaja, jo tagad arii es to zinaashu ;) kaadreiz, iisi pirms kara, esot bijis taa, ka buuveejot taada projekta kuutis, vareeja veelaak dabuut no valsts pusi, no buuvnieciibaa izteereetaa... vecaisteevs tai kuutii katru akmeni pats ielicis... kuuts tika uzbuuveeta, bet laiki mainiijaas.. un vairs neviens neko negrasiijaas atmaksaat.. un vecaisteevs aizgaaja karaa.. vispirms pie vaacieshiem..tad ievainojums..atvaljinaajums.. un tad naaca krievi... un vecaisteevs krita... cik, nu, vecaamamma vareeja pati ar diviem maziem beerniem tikt ar taam maajaam galaa, tik arii bija..
Vakar uz taam maajaam biju aizbraukusi.. mirst taas maajas paleenaam...skumji patiesiibaa...
11:38 pm
Tikko noskatiijos veel vienu deju sveetku koncertu – „no sirsninjas sirsninjai”... shkjiet, ka tajaa dejotaaju puulii, tomeer pamaniiju ivarinju..var jau buut, ka kljuudos, tomeer gribas cereet, ka tas nebija vienkaarshi acu apmaans ;)
Koncerts tieshaam bija skaists.. aizkustinaaja un aizraava ;)
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:21 pm GMT.