smth
July 6th, 2008 
09:27 am
vajag visus dokumentus tureet vienuviet. tagad nevaru atrast apas liigumu.
sasodiits.
01:55 pm
liigumu joprojaam neatradu.
shkjiet, ka nekur shodien nebraukshu.
nogurums.
02:51 pm
liigumu atradu..izraku visas vietas, kur parasti glabaaju papiirus, bet neatradu... un tad man radaas kjeceriiga doma.. ka tik shamais nav pasleepies kaadaa no somaam, ar kuraam reizeem braucu uz laukiem...nu, ja. bija!
nu, ko - riit no riita agri jaanokaarto visas lietas ar apu un varees doties uz laukiem... mamma (shkjiet) ir uzmetusi luupu, ka divas dienas veelaak atbraukshu... bet, nu galu gala - tas ir MANS atvaljinaajums.
un veel.. smiekliigi nedaudz - shoriit izvilku duksenes konteineri un noliku istabas viduu, lai kakjis pierod pie taas kastes un nemuuk projaam tajaa briidii, kad meegjinaashu vinju tur iespundeet ;) un ko dara vinja? vinja visu dienu seezh zem gultas :) ik pa briidim gan paslepus atlien padzerties un iekost, bet tas viss notiek tik klusi, klusi... baidaas lops...nekas, liidz riitam cerams buus nomierinaajusies un tad man izdosies vinju viegli iespundeet ;)
04:25 pm
tomeer labi, ka shodien nekur nebraucu... ir sajuuta, ka nedaudz vari atiet no trakaajaam peedeejaam nedeeljaam... nekur var nesteigties.. dariit tik leeni vai aatri visu, cik kaarojas... maaja piekaartota, dalja mantu uz laukiem arii sakraameeta.. tagad var piekjerties lielo, miiksto vafelju cepshanai.. ceru, ka kaut kas izdosies ar` :)
paraleeli ar vienu aci skatos arii dziesmu sveetku gaajienu... nee, nu es saprotu, ka kaarojas visiem iziet cauri pilseetai... pati vairaakas reizes galu galaa esmu gaajusi... bet... gaajiens no 11 riita jau iet... vai nav taa kaa par ilgu? :) varbuut naskaakaa soliitii visiem buutu jaaiet? :)
un veel.. duksis tieshaam slapstaas pa maaju :) kastei met lielu liikumu un neuzticiigi uz to blenzh :) gan jau liidz riitam pieradiis ;) un veel duksim maajaas izklaide... ielidoja musha pa logu :) tagad duuda uzmaniigi veero, ko taa musha dara un meegjina vinjai uzmanigi pieskarties ;)
07:32 pm - A Beautiful Mind (2001)
shodien sakaarojas noskatiities veelreiz A Beautiful Mind (2001)..
vienkaarshi skaista filma.. vairaak nekaadu komentaaru nemaz nevajag..
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:18 pm GMT.